In luna mai, Eurovita vine cu o oferta special conceputa pentru persoanele active

Pentru a avea si mai multa energie si a va mentine in forma, incepand cu luna mai puteti beneficia de oferta 1+1 Eurovita Multiminerale cu extract de Ceai Verde, disponibila acum in farmacii la pretul recomandat de 17,5 RON.

Combinatia unica de vitamine, minerale si ceai din Eurovita Multiminerale cu extract de Ceai Verde raspunde nevoilor complexe ale zilelor noastre, care implica tot mai multe activitati.

Citeste si:  Somn sigur

Cele 26 vitamine si minerale asigura o functionare normala a organismului, intaresc imunitatea si au rol revitalizant, iar extractul de ceai verde neutralizeaza radicalii liberi, are un puternic efect antioxidant si detoxifiant si accelereaza metabolismul (arderea grasimilor).

Astfel, prin combinatia sa unica, Eurovita Multiminerale cu extract de Ceai Verde ajuta la mentinerea tonusului fizic si psihic, oferindu-va toata energia necesara pentru a face fata provocarilor cotidiene. In acelasi timp, prin extractul de ceai verde ajuta la mentinerea siluetei si la atenuarea semnelor de imbatranire.

Citeste si:  Cosmetice periculoase

Eurovita Multiminerale cu extract de Ceai Verde este primul complex de vitamine si minerale din Romania cu continut de extract de ceai verde, ajutand astfel atat la intarirea organismului cat si la purificarea lui.


Nici un comentariu

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată.