In perioada 25 – 28 mai 2011 se desfasoara Congresul National de Medicina de Laborator

Please select a featured image for your post

In perioada 25 – 28 mai 2011 se va desfasura Congresul National de Medicina de Laborator in cadrul Hotelului Continental Forum, Sibiu. Cu prilejul acestei editii se vor aniversa 55 de ani de la infiintarea primei structuri organizatorice denumita Sectia Laborator Clinic afiliata Uniunii Societatilor de Stiinte Medicale din Romania (azi Asociatia Medicala Romana) si 10 ani de la infiintarea Societatii Romane de Medicina de Laborator (continuarea Societatii Romane de Laborator Clinic).

Citeste si:  Terapia prin culori

Al 18-lea Congres National de Medicina de Laborator este cea mai importanta manifestare stiintifica din cadrul comunitatii de medicina de laborator din tara noastra. Manifestarea stiintifica se va desfasura impreuna cu al 6-lea Congres National al Asistentilor Medicali de Laborator, al 5-lea Simpozion de Imunopatologie, al 3-lea Simpozion Danubian de Medicina de Laborator si Primul Simpozion de Monitorizare a Tratamentului Medical.

Citeste si:  Herpes

Evenimentul stiintific implica o larga participare nationala si internationala a medicilor, biochimistilor, biologilor, chimistilor care isi desfasoara activitatea in domeniul laboratorului clinic, cuprinzand contributii stiintifice originale, schimburi de idei si de experienta, discutii cu furnizorii de echipamente si reactivi de laborator in cadrul expozitiilor specializate CLINILAB & TEHNOmedica.

Societatea Romana de Medicina de Laborator este deschisa fata de tot ceea ce este nou, cultiva relatii profesionale cu alte societati si asociatii, mentine relatii cu foruri profesionale internationale la care este membru cu drepturi depline – Societatea Europeana de Medicina de Laborator (EFCC), Federatia Balcanica a Laboratoarelor Clinice (BCLF), Federatia Internationala de Chimie Clinica (IFCC), Asociatia Mondiala a Societatilor de Patologie si Medicina de Laborator (WASPALM) si colaboreaza cu Asociatia Americana de Chimie Clinica (AACC).

Citeste si:  Cum sa recunoastem semnalele stresului?

Nici un comentariu

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată.