In septembrie sunt programate evenimentele SRCCV 2011

Please select a featured image for your post

In perioada 22 – 25 septembrie 2011 in incinta Hotelului Sport, Poiana Brasov, Societatea Romana de Chirurgie Cardiovasculara (SRCCV) in colaborare cu Societatea Romana de Anestezie – Terapie Intensiva Cardiaca si Tehnologie Extracorporala (SRATICTE) organizeaza evenimentele SRCCV 2011.

Al 7-lea Congres National al Societatii Romane de Chirurgie Cardiovasculara
Al 6-lea Simpozion al Societatii Romane de Anestezie – Terapie Intensiva Cardiaca si Tehnologie Extracorporala

Citeste si:  Cazul Giulesti: un subiect atins in timpul dezbaterilor

Manifestari insotite de o expozitie medicala specializata.

„Acest eveniment stiintific si social va permite un util si interesant schimb de experienta privind cele mai recente proceduri in domeniu, intre centre de prestigiu din tara si strainatate, reprezentate de distinsi colegi cu experienta in domeniile chirurgiei cardiace, chirurgiei vasculare, anesteziei si terapiei intensive, cardiologiei, cardiologiei interventionale, si circulatiei extracorporeale, precum si o deosebita ocazie de educatie medicala pentru colegii mai tineri, in proces de formare profesionala”, au declarant Prof. Dr. Vlad Anton Iliescu – Presedinte SRCCV, si Conf. Dr. Daniela Filipescu, Presedinte SRATICTE.

Citeste si:  Cafeaua consumata zilnic reduce numarul si calitatea spermatozoizilor

Tematica Congres include:

Chirurgie Cardiaca: Actualitati in chirurgia coronariana; Sindroamele aortice acute; Chirurgia moderna a valvulopatiilor

Chirurgie Vasculara: Ischemia critica a membrelor inferioare; Anevrismele aortei abdominale; Chirurgia carotidiana

Anestezie terapie intensiva: Actualitati in anestezia cardio-vasculara; Ghiduri in anestezia si terapia intensiva cardio-vasculara; Siguranta pacientului in timpul circulatiei extracorporeale

In paralel cu lucrarile stiintifice se desfasoara o expozitie medicala specializata, unde firmele de medicamente, aparatura si dispozitive medicale vor prezenta cele mai noi produse in domeniu.

Citeste si:  Romgermed demareaza campania "Testul Papanicolau iti salveaza viata"

Pentru informatii suplimentare privind participarea la acest eveniment, va invitam sa vizitati website-ul oficial al Congresului.


Nici un comentariu

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată.