Incep lucrarile SRML 2010!

Please select a featured image for your post

Joi, 08 septembrie 2010 se da startul evenimentelor SRML 2010 in cadrul Hotelului Gorj din Targu Jiu.
Organizate de Societatea Romana de Medicina de Laborator (SRML) in colaborare cu Spitalul Judetean de Urgenta Targu Jiu si Societatea Romana de Genetica Medicala, acestea cuprind: Al 17-lea Congres National de Medicina de Laborator, Al 5-lea Congres National al Asistentilor Medicali de Laborator si Al 4-lea Simpozion de Imunopatologie.

Evenimentele sunt insotite de expozitiile medicale specializate CLINILAB, editia a 16-a (aparatura, reactivi si accesorii de laborator) si TEHNOmedica, editia a 14-a (aparatura si echipamente medicale), ce reunesc companii medicale din domeniul medicinei de laborator.

Citeste si:  Nanotehnologia ofera noi perspective in tratamentul cancerului

„Desfasurarea Congresului SRML va include o multime de prezentari orale de lucrari de laborator, avand ca oaspeti profesori universitari din tara si de peste hotare (…). Pana in prezent s-au inscris peste 200 de participanti, dar mai asteptam inscrieri si de la medicii de familie si de la medicii de diferite specialitati, avand in vedere importanta analizelor de laborator in stabilirea unui diagnostic.” – Dr. Aurelian Udristioiu, Presedintele Congresului SRML 2010

„Importanta Congresului va fi asigurata mai ales de confruntarea cu caracter multidisciplinar, prezentandu-se punctul de vedere nu numai al specialistului din laborator, dar si al clinicianului. Interesant mi se pare insa faptul ca subiectele care vor fi dezbatute, importante in activitatea de zi cu zi, vor deschide noi porti, noi cai de comunicare, dar mai ales vor indemna la reflectie. Dezbaterile raman deschise si asteptam cu totii sa gasim solutii intr-un final nu prea indelungat. Pentru prima data se va organiza o sesiune stiintifica dedicata studentilor, accesul acestora fiind gratuit. Multumim pe aceasta cale participantilor din strainatate, firmei Ralcom Exhibitions, divizia Ralcom Medical, care va organiza expozitiile CLINILAB & TEHNOmedica, partenerilor nostri media, si nu in ultimul rand tuturor colegilor nostri, care au inteles ca SRML este societatea academica profesionala si stiintifica care ii repzezinta in lume de aproape doua decenii.” – Conf. Univ. Dr. Manole Cojocaru, Presedintele Societatii Romane de Medicina de Laborator (SRML) Presedintele Simpozionului de Imunopatologie

Citeste si:  Serena Williams, s-a intors!

Pentru informatii suplimentare, speakeri, program, tematica completa si alte detalii privind Congresul SRML 2010 va invitam sa vizitati pagina oficiala a evenimentului, www.srmlcongres.ro.


Nici un comentariu

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată.