Incepand cu 1 mai, in clinicile Medsana scad preturile la o parte din analizele de laborator, inclusiv teste genetice

Please select a featured image for your post

Incepand cu 1 mai, Centrul Medical Medsana reduce in medie cu pana la 18% costul pentru anumite tipuri de analize de laborator (din categorii precum biochimie, electroliti si markeri neoplazici, hormoni, hematologie, ORL, alergologie, imunologie, bacteriologie, genetica, s.a.).

„Aceasta reducere a tarifelor pentru anumite tipuri de analize este rezultatul eficientizarii unor operatiuni si costuri interne in urma investitiilor efectuate in aparatura medicala de laborator performanta. Din categoria analizelor reduse, pe langa cele uzuale (precum hemoleucograma, colesterol, electroforeza, transaminaze), as mentiona testul Babes-Papanicolau, teste de bacteriologie si imunologie, teste genetice prenatale (extended prenatal EPP, cariotip din vilozitati coriale, cariotip din lichid amniotic si din sange), diverse testari genetice recomandate in special gravidelor (precum analize genetice moleculare pentru Factor V Leiden, factor R2 si protrombina, MTHFR). Astfel, raspundem nevoilor pacientilor nostri interesati atat de teste de screening, cat si de teste de diagnostic si le oferim servicii de laborator de inalta calitate la preturi mai bune”, declara Olga Baltac, director laborator, Centrul Medical Medsana.

Citeste si:  Cum calmam durerile sinusale?

Acest nou demers vine sa completeze strategia Centrului Medical Medsana de a se concentra pe prevenirea si diagnosticarea principalelor afectiuni medicale. Programele de profilaxie initiate in anul 2011, presupun actiuni de informare si educare, precum si pachete complexe de servicii medicale de preventie prin screening destinate persoanelor fizice (Sarcina pas cu pas – pachet complex de servicii de laborator destinat femeilor insarcinate, LadyCare si LadyCare+ – impotriva cancerului de san si de col, NutriCare – impotriva diabetului si obezitatii, CardioCare – impotriva afectiunilor cardiovasculare).

Citeste si:  Alimentatia previne cancerul

Mai multe informatii sunt disponibile pe site-ul www.medsana.ro.


Nici un comentariu

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată.