Incepe TMA 2012: Festivalul de Spiritualitate, Medicina Alternativa si Terapii Complementare

Please select a featured image for your post

Suntem bucurosi sa va anuntam ca ROMEXPO organizeaza in parteneriat cu Camerele de Comert din Romania si ANATECOR cea de-a II-a editie a Festivalului de Spiritualitate, Medicina Alternativa si Terapii Complementare in perioada 15 – 18 martie 2012, unde vom reuni si de aceasta data oameni preocupati cu imbunatatirea calitatii vietii.

Acest festival este menit sa faciliteze accesul la informatie tuturor persoanelor interesate in stabilirea unui echilibru armonios intre minte, trup si suflet. In acest sens, pe perioada desfasurarii evenimentului, vor avea loc o serie de manifestari sustinute de conferentiari, specialisti in terapii si metode alternative, psihologi etc. Acestia vor aduce la cunostinta publicului vizitator informatii legate de beneficiile tratamentelor naturiste atat in cazul afectiunilor, cat si pentru prevenirea imbolnavirii si dezvoltarea unui stil de viata sanatos.

Citeste si:  Persoanele care fac miscare inainte de a merge la serviciu sunt fericite

Expozatii vor pune la dispozitia vizitatorilor cosmetice naturale, ceaiuri, sucuri, energizante – toate naturale, carti, CD-uri cu muzica de relaxare, bijuterii cu pietre semipretioase, arta decorativa, produse apicole, precum si practici in medicina alternativa.

Desfasurat in aceeasi perioada cu Targul de Turism al Romaniei, festivalul aduce pe langa cunostintele pentru o viata sanatoasa si solutii de terapie prin vacanta, binecunoscut fiind faptul ca o atmosfera relaxata poate imbunatati sanatatea.

Citeste si:  Ce nu stiati despre visuri...

In cadrul Festivalului de Spiritualitate, Medicina Alternativa si Terapii Complementare veti regasi locul in care cunoasterea se intrepatrunde cu armonia, totul pentru o viata sanatoasa si echilibrata.

Programul de vizitare al festivalului este: 15 – 18 martie 2012 – orele 10.00 – 18.00, iar programul conferintelor il puteti descarca aici.


Nici un comentariu

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată.