Informatii complete despre bolile si interventiile oculare, pe noul site al Clinicii Oculus

Please select a featured image for your post

Centrul oftalmologic Oculus, cea mai mare clinica oftalmologica privata din tara, si-a lansat astazi noua versiune a site-ului, www.eye.ro. Intr-o formula grafica perfectionata si un continut dedicat educarii medicale a publicului intr-un limbaj accesibil, site-ul include cele mai relevante date din istoria de 15 ani a primului centru privat de microchirurgie oculara din Romania. Acestor informatii le sunt consacrate rubrici precum „Infiintare si evolutie”, „Expertiza Oculus”, „Oculus in cifre”, „Echipa Oculus”, „Palmares International”, „Oculus in ochii presei” etc.

Prin diseminarea unor bogate informatii legate de bolile ochiului, noul concept al site-ului vizeaza educarea medicala a pacientului si constientizarea de catre public a importantei intelegerii informatiilor esentiale din domeniul oftalmologiei. O sectiune importanta este dedicata descrierii principalelor afectiuni si boli oculare, precum si a analizelor si operatiilor care se efectueaza in clinica, impreuna cu alte date precum: investigatiile necesare ante-operatoriu, tratament post-operatoriu, posibile complicatii etc. Sectiunile noului site asigura, de asemenea, o comunicare interactiva cu publicul prin rubricile: „Convinge-te” sau „Intrebari frecvente”. O sectiune la fel de utila este si cea dedicata spectaculoaselor filme cu operatiile realizate in clinica insotite de comentariile specialistilor centrului.

Citeste si:  Saptamana Urologiei in Romania: 13-17 septembrie 2010

Site-ul www.eye.ro prezinta performantele internationale ale prestigioasei echipe a Oculus, condusa de doctorii Cristian Moraru si Ozana Moraru, precum si investitiile permanente in echipamente de ultima generatie, care inscriu clinica in randul celor mai dotate institutii europene in domeniu.

De asemenea, site-ul ofera noutati permanente despre cele mai interesante si practice aspecte pentru publicul larg: perioadele de reduceri si promotii, date detaliate despre serviciile oferite, despre echipamentele si materialul medical, echipa completa a clinicii, sfaturi utile legate de sanatatea ochilor oferite din experienta vasta a doctorilor clinicii specializati in strainatate etc.

Citeste si:  Nu consuma alimente crude

Relansarea site-ului Clinicii Oculus are loc ca o completare a extinderii si diversificarii activitatii sale chirugicale de anul acesta, care va include infiintarea unui departament special pentru pacientii cu glaucom si dezvoltarea departamentului de Chirurgie vitroretiniana, precum si redeschiderea departamentului de Transplant de cornee.


Nici un comentariu

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată.