Intalnire cu doamna doctor Rodica Tudor, medic primar oncologie medicala

Please select a featured image for your post

Patronatul Medicinei Integrative, prin centrul regional ONCOSUPORT Bucuresti pentru terapie integrativa, consiliere si reintegrare sociala a persoanelor diagnosticate cu cancer din zona Bucuresti-Ilfov, va invita marti, 20 martie 2012, ora 17.00, la o intalnire cu doamna doctor Rodica Tudor, medic primar oncologie medicala.

Doamna doctor va oferi informatiile medicale de care orice pacient diagnosticat cu cancer si membrii familiei sale au nevoie pentru a-si clarifica drumul pe care il au de parcurs spre vindecare. In acest traseu informatiile constituie elemente primordiale pentru evolutia tratamentului si recuperarii. In cele mai multe situatii pacientii se bazeaza pe surse informale cum ar fi discutiile pe holurile spitalelor, discutiile cu prietenii sau accesarea internetului, dar corectitudinea acestora nu este intotdeauna cea dorita prin contradictii evidente care produc confuzie in randul pacientilor.

Citeste si:  Religia si spiritualitatea imbunatatesc calitatea vietii bolnavilor cronici

Posibilitatea unei discutii cu un medic oncolog care sa dispuna de timpul si rabdarea necesare pentru a raspunde tuturor intrebarilor pacientilor este o initiativa care a avut rezultate in redarea increderii pacientilor. Acestia au fost indrumati catre medici care i-ar putea ajuta si li s-a explicat care sunt in mare procedurile pe care trebuie sa le urmeze, in functie de cazul fiecaruia.

Citeste si:  10 trucuri pentru a revigora ochii obositi

Date de contact Centrul regional Bucuresti-Ilfov:

Adresa: Str. Constantin Dobrogeanu Gherea, nr.150, et.5, ap.10, Sector 1, Bucuresti, Romania
Telefon: 0745 076 791 / 021 269 32 77
Email: bucuresti@informatiicancer.ro
Orar: luni – vineri, 9:00 – 17:00
Transport in comun: RATB – 205, 261, 112, 149, Statia Bioterra


Nici un comentariu

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată.