Iti poti contura silueta in doar 14 zile?!

Please select a featured image for your post

„Da”, spun specialistii Nestle Fitness, care au lansat la inceput de primavara un instrument inedit menit sa ne ajute sa ne pregatim pentru hainele vaporoase de vara si sa facem schimbari esentiale in stilul nostru de viata. Ideea Programului de 14 zile este foarte simpla. Pentru a ne contura silueta este suficient sa inlocuim micul dejun si inca o masa principala cu cereale integrale, sa avem o alimentatie echilibrata si activitate zilnica regulata.

Citeste si:  Relansarea campaniei "Infertilitatea este o boala"

Pentru ca participarea la Programul de 14 zile sa fie si mai usoara, Nestle Fitness ne ofera, pe www.nestle-fitness.com posibilitatea de a obtine un plan personalizat de alimentatie si exercitii fizice pe parcursul a 14 zile, adaptat la necesitatile individuale ale organismului, precum si informatii despre cerealele integrale, importanta unei alimentatii echilibrate si sfaturi usor de urmat pentru conturarea siluetei. Completarea programului o va constitui planul de exercitii, prin care ni se arata, intr-un mod placut, cum sa ne mentinem conditia fizica si silueta care ni se potriveste.

Citeste si:  Skateboard-ul si rolele pot duce la artroza sau osteoartrita

Iar pentru cei care au nevoie de motivare suplimentara si de ajutor, exista optiunea mailing-ului regulat. Astfel, timp de 14 zile putem primi pe adresa de e-mail mesaje referitoare la planul nostru de alimentatie si exercitii pentru urmatoarele zile.

Programul de 14 zile reprezinta doar inceputul in ceea ce priveste adoptarea unui stil de viata echilibrat si, de aceea, pentru a incuraja continuarea acestuia, instrumentul online include doua noi sectiuni, si anume „Retete pentru o dieta echilibrata” si „Programul Abdomen Plat”.

Citeste si:  A cincea luna de sarcina

Nici un comentariu

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată.