Joburi medicale in Marea Britanie de la 2000 lire/saptamana

Please select a featured image for your post

In acest weekend compania NES Healthcare va tine o conferinta dedicata informarii medicilor romani cu privire la noile oportunitati de angajare in spitalele private din Marea Britanie. Conferinta va avea loc sambata 13 februarie 2010, intre orele 15:00-18:00 la Rin Grand Hotel Bucuresti (Sos. Vitan-Barzesti 7D, sector 4).

NES Healthcare organizeaza acest seminar de informare din dorinta de a veni in intampinarea nevoii doctorilor romani de a cunoaste cat mai multe detalii despre oportunitatile de munca (permanent sau temporar) si practicarea medicinii in Marea Britanie. Intrarea la seminar este gratuita, fiind recomandata o inscriere in prealabil pe www.rmoUK.com.

Citeste si:  Cercetatorii chinezi sustin ca virusul H5N1 se poate transmite de la mama la fat

Exista in jur de 230 de spitale private in Marea Britanie si in majoritatea este absolut necesara prezenta permanenta a unui Resident Medical Officer (RMO) care sa asigure asistenta medicala clinica si de urgenta. Marimea, volumul de munca si complezitatea cazurilor variaza in spitalele private, insa un spital privat tipic se ocupa de interventii chirurgicale programate, nu de urgente majore. Printre sarcinile principale ale unui RMO sunt asigurarea urgentelor pe timpul noptii, internarea pacientilor, pregatirea pre-operatorie si ingrijirea post-operatorie.

Citeste si:  Cum prevenim infectiile ochiului?

Cerintele minime pentru doctori pentru a incepe munca in Anglia sunt: 2 ani de experienta clinica post-facultate si cunoasterea limbii engleze.

Majoritatea informatiilor prezentate in seminar sunt greu de gasit pe internet, ele fiind transmise din perspectiva unui medic care a ocupat efectiv un job de RMO. (resident medical officer). RMO joaca un rol vital in industria medicala privata din Anglia. Trebuie stiut ca responsabilitatile unui RMO nu au nicio legatura cu perioada rezidentiatului din Romania, termenul de resident inseamna ca un doctor apartine de un anumit spital, nu ca deruleaza un program de rezidentiat, asa cum s-ar crede la prima vedere.

Citeste si:  Premiile de excelenta in medicina, decernate la Gala TOPMEDICI: iata laureatii!

Prezentarea este tinuta de dr. Grzegorz Chodkowski, medic cardiolog in Polonia. Pentru inscrieri, calendar seminarii in Romania si mai multe detalii despre joburile din Anglia puteti accesa www.rmoUK.com.


Nici un comentariu

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată.