La Roche-Posay a testat sensibilitatea la soare a peste 6000 de bucuresteni

Please select a featured image for your post

In ultima saptamana a lunii iulie, La Roche-Posay incheie campania educationala Zilele Helios si Helia in parc, campanie de care au beneficiat peste 6000 de bucuresteni. In perioada 18 iunie-24 iulie echipa La Roche-Posay a fost prezenta incele mai mari 6 parcuri din capitala oferind bucurestenilor posibilitatea de a-si testa gratuit sensibilitatatea pielii la soare si de a primi informatii despre pericolele expunerii la soare fara protectie. Prin intermediul celor doua personaje de benzi desenate Helios si Helia, copiii au invatat intr-un mod distractiv ca expunerea la soare trebuie facuta masura si folosind produse de protectie adecvate.

Citeste si:  Descoperiti alimentele care ne protejeaza de raceala si ne maresc imunitatea

In anul 2010 laboratoarele La Roche-Posay Romania au realizat cu ajutorul medicilor dermatologi un studiu* ce a urmarit sa determine comportamentul pacientilor romani la soare. Rezultatele au aratat ca aproape 30% dintre pacientii romani nu folosesc deloc protectie solara, o majoritate de 60% folosesc fotoprotectie cu factor scazut (SPF 10 sau 15) si numai 10% din pacientii participanti la studiu folosesc protectie solara ridicata pe toata durata verii.

Citeste si:  "Vorbim de dependenta de alcool cand persoana pierde controlul asupra consumului..."

Conform Organizatiei Mondiale a Sanatatii, anual sunt descoperite peste 3 milioane de cazuri noi de cancer cutanat, fotoprotectia inca din copilarie fiind cruciala in prevenirea acestui tip de afectiune.

Ca urmare a acestor rezultate ingrijoratoareLa Roche-Posay a lansat in aceasta vara campania de informare Ziele Helios si Helia in parc cu scopul principal de a educa copiii prin joaca. Peste 3000 de parinti si-au putut testa sensibilitateapielii la razele UVB,au primit informatii referitoare la pasii optimi de ingrijire solara pentru copii iar peste 3000 de copii au primit un mini kit de protectie solara.

Citeste si:  Regimul mediteranean, un stil de viata sanatos

Nici un comentariu

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată.