Lilly Diabetes aduce in Romania un dispozitiv pentru injectarea insulinei special pentru copii

Material realizat de biolog Rodica Popescu

Lilly lanseaza oficial in Romania HumaPen LUXURA HD, un stilou injector pentru insulina (tip pen) usor de folosit, destinat pacientilor ce necesita precizia dozarii cu jumatate de unitate de insulina. Dozarea precisa mareste siguranta si acuratetea mentinerii controlului asupra glicemiei pacientilor, penul fiind un instrument foarte util in special pentru copiii care sufera de diabet.

Citeste si:  Hot spot sanatate - colesterolul

HumaPen LUXURA HDeste un pen reutilizabil ce distribuie de la 1 la 30 de unitati de insulina dozate din jumatate in jumatate de unitate, incepand dupa prima unitate, si se foloseste impreuna cu cartusele de insulina Lilly. Durata de viata a HumaPen LUXURA HD este de 3 ani.

Avantajul dozarii cu jumatate de unitate este dat de posibilitatea ajustarii cadranului de dozare ce poate fi mutat inainte si inapoi fara a se pierde insulina. „Mai mult, HumaPen LUXURA HD le ofera celor ce folosesc penul siguranta si confortul ca primesc doza corecta, iar in cazul parintilor, increderea ca livreaza copiilor doza exacta de insulina”, spune Prof. Dr. Radu Lichiardopol.

Citeste si:  Fructele si beneficiile lor

La lansare s-a aflat si actrita Maia Morgenstern, care a subliniat intr-o discutie libera cu prof univ dr Nicolae Hancu importanta educatiei in diabet, a cunoasterii bolii si a acceptarii tratamentului.


Nici un comentariu

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată.