Maraton pentru bolnavii incurabili si impadurirea Romaniei

Please select a featured image for your post

In data de 18 octombrie 2009 in Piata Constitutiei, se va desfasura a II-a editie a Raiffeisen Bucharest City Marathon, eveniment organizat de Asociatia Bucharest Running Club cu sprijinul Primariei Municipiului Bucuresti si al Federatiei Romane de Atletism.

Fondurile obtinute din inscrierile la aceasta cursa vor fi donate catre organizatiile nonguvernamentale si nonprofit ViitorPlus Asociatia pentru Dezvoltare Durabila, pentru plantarea de copaci prin proiectul „Adopta un copac!”, si catre Hospice Casa Sperantei pentru ingrijirea pacientilor cu boli incurabile in stadii avansate.

Citeste si:  Afinele nu ii scapa pe diabetici de insulina

Cursa Populara este deschisa tuturor doritorilor, indiferent de sex sau varsta. Ea se va desfasura pe o distanta de 4 km, iar taxa de participare va fi de 20 de RON. Nu uitati ca puteti castiga si premii: primele 10 femei si primii 10 barbati clasati vor primi fiecare cate un premiu in valoare de 80 EURO.

Inscrierile se fac online pe www.bucharestcitymarathon.com sau in cele doua zile inainte de maraton – 16 si 17 octombrie – la cortul ce va fi amplasat in Piata Constitutiei.

Citeste si:  Dermatita seboreica, cauza matretii

Stiati ca o tona de hartie reciclata salveaza de la taiere 15 arbori maturi, iar fondurile obtinute din reciclarea acestei cantitati acopera costurile aducerii la maturitate a inca 5 arbori? Tot in cadrul evenimentului, in zilele de 16, 17 si 18 octombrie, cei care doresc sa contribuie la protejarea mediului inconjurator sunt asteptati in Piata Constitutiei cu hartia pe care doresc sa o recicleze. Aceasta va fi preluata de reprezentantii ViitorPlus care vor asigura transportul catre centrele de reciclare. Banii obtinuti din valorificarea hartiei vor fi utilizati pentru plantarea de copaci prin proiectul „Adopta un copac!”.

Citeste si:  Dureri in zona lombara: ce este de facut?

ViitorPlus desfasoara proiectul de impaduriri „Adopta un copac!” din 2007. Pana in prezent au fost plantati aproape 70.000 de puieti. Pentru mai multe detalii despre acest proiect vizitati www.viitorplus.ro/adoptauncopac.


Nici un comentariu

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată.