Masajul Shiatsu, accesibil si in Bucuresti

Please select a featured image for your post

Din luna aprilie 2010, in vederea obtinerii starii dvs. integrale de echilibru si sanatate, Centrul de Sanatate Medireflex din Bucuresti va propune, in premiera nationala, tratarea pacientilor printr-o metoda terapeutica moderna japoneza, se anunta intr-un comunicat de presa al clinicii.

Shiatsu este o forma de masaj fondata in Japonia la inceputul secolului XX. Tehnica de baza este aplicarea de presiune pe traseele energetice descrise in medicina traditionala chinezeasca, combinata cu tehnici de masaj. Focused Touch Shiatsu este un stil modern de shiatsu, unic in Romania, si include, aditional la tehnicile traditionale, tehnici din Terapia Cranio-Sacrata (Cranio-Sacral Therapy – Eliberari Craniene si Shiatsu Facial) si din masajul Trager (tehnici de manipulare usoara pentru realinierea corpului si deblocarea durerilor articulare). Focused Touch Shiatsu (Stiinta si Arta Presiunii Degetelor) se bazeaza pe acordarea de tratamente individualizate fiecarui pacient cu mare accent pe calitatea atingerii!

Citeste si:  Merele reduc colesterolul si ajuta la scaderea in greutate

Masajul Shiatsu este folosit cu eficienta in tratarea/ameliorarea durerilor de cauza osteomusculara si articulare – dureri de spate si de membre (sciatica, lombosciatica, scolioza, etc.), deblocarea articulatiilor intepenite, dureri de cap, migrene, sinuzita, anxietate, depresie, stres, cresterea mobilitatii si eliberarea tensiunilor musculare, recuperare post-operatorie, disfunctii ale organelor interne, imbunatatirea starii psiho-emotionale; relaxeaza intregul organism, grabind procesele de vindecare fizica si emotionala. Tratamentul se desfasoara cu pacientul asezat pe masa de masaj. Nu se folosesc uleiuri sau creme de masaj, iar pacientul ramane imbracat. De masajul Shiatsu pot beneficia persoanele de toate varstele.

Citeste si:  In Romania, prevalenta obezitatii a crescut de trei ori in ultimii zece ani

Durata unei sedinte de masaj Shiatsu: 60 minute. Frecventa: o data/de doua ori pe saptamana.


Nici un comentariu

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată.