Medicii de top din Romania sunt premiati la cea de-a treia editie a Galei Top Medici

Please select a featured image for your post

Performanta, creativitatea, probitatea morala, devotamentul si excelenta profesionala a medicilor romani sunt celebrate in cadrul celei de-a treia editii a Galei Top Medici. Ceremonia, organizata de publicatia online TopMedici.ro si compania Adexpo, se va desfasura in 15 aprilie 2011, la Hotelul Intercontinental, din Bucuresti.

La festivitate vor participa medici cu notorietate si personalitati marcante ale cercetarii medicale romanesti, a caror pregatire stiintifica de exceptie este insotita de caldura umana si deschidere catre lume.

„Gala Top Medici este un modest semn al stimei pe care un mare numar de oameni din aceasta tara o poarta celor mai buni dintre profesionistii medici; un prilej de recunoastere neconditionata a calitatii in domeniul medical. Nominalizatii actualei editii si laureatii editiilor anterioare – nume de rasunet ale elitei medicale romanesti – ofera, fiecare in parte, un exemplu personal de credinta in propria vocatie, de totala daruire profesionala”, declara Rodica Sarmas Furnea, coordonatoarea proiectului.

Citeste si:  Uleiurile care ne fac bine

Pentru ca manifestarea sa aiba girul competentei in domeniu, am apelat la consultanti de excelenta, de o valoare profesionala incontestabila, care alcatuiesc Consiliul Consultativ al Galei TOPMEDICI 2011:

Prof.Dr.Rodica Anghel,
Prof.Dr.Daniela Bartos,
Acad.Prof.Dr.Leon Danaila,
Acad.Prof.Dr.Victor Voicu,
Prof.Dr.Vasile Astarastoae,
Prof.Dr.Ion Georgescu,
Prof.Dr.Ioan Lascar,
Prof.Dr.Florian Popa.

In cadrul Galei, exista 3 categorii de premii: Trofeul Top Medici, Premiile de excelenta si Premiile Speciale. Trofeul Top Medici este singurul premiul pe care il stabileste publicul larg, prin intermediul votului online pe site-ul www.topmedici.ro. In plus, vor fi acordate 11 premii de excelenta si 5 premii speciale. Selectia laureatilor va fi realizata de catre Consiliul Consultativ al Galei TOP MEDICI. Astfel, Consiliul Consultativ va aplica o grila cu un punctaj de la 1 la 5 medicilor romani care au obtinut rezultate deosebite pe parcursul anului 2010. Criteriile care vor sta la baza acestui punctaj sunt:

Citeste si:  Ce sunt de fapt lipidele, proteinele si carbohidratii

Inovatia
Performanta profesionala
Spiritul de echipa si capacitatea de a forma specialisti
Managementul bolnavului
Abilitatea de comunicare

Nominalizatii la toate aceste categorii fac parte din primul esalon al medicinei romanesti si al cercetarii in domeniu, remarcandu-se prin rezultate profesionale exceptionale, obtinute pe parcursul anului 2010.


Nici un comentariu

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată.