Medicina personalizata: o noua sectiune pe site-ul www.roche.ro

Please select a featured image for your post

Termenul de medicina personalizata a fost folosit pentru prima data, in sensul cunoscut astazi, in urma cu peste 10 ani. Medicina personalizata se bazeaza pe faptul ca pacienti cu acelasi diagnostic clinic pot raspunde diferit la tratament. Astfel, un anumit medicament poate fi extrem de eficient pentru un pacient, insa, acelasi medicament poate sa nu aiba rezultate similare in cazul altui pacient, cu acelasi diagnostic. Caracteristicile personale ale pacientului, dar si caracteristicile bolii, influenteaza maniera in care actioneaza medicamentele.

Citeste si:  Feng shui-ul o conditie de baza pentru un somn linistit?

Combinand punctele forte ale Diviziei de Farmaceutice si ale celei de Diagnostice, cu expertiza dovedita in biologie moleculara, Roche este unic pozitionat pentru a transforma medicina personalizata in realitate. Datorita unei stranse colaborari intre cele doua divizii, in toate domeniile, Roche este angajat in dezvoltarea sistematica a conceptului de „medicina personalizata”, ce devine realitate pentru tot mai multe dintre proiectele noastre de dezvoltare.

Citeste si:  S-a demonstrat, dieta mediteraneeana te poate scapa de depresie

Noua sectiune din www.roche.ro, dedicata medicinei personalizate este disponibila la acest link si include o componenta interactiva, prin intermediul careia vizitatorii site-ului pot afla mai mult despre aceasta noua abordare a ingrijirilor de sanatate.


Nici un comentariu

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată.