Medicover ofera 250 de consultatii gratuite in Bucuresti, Timisoara si Iasi

Please select a featured image for your post

Medicover Romania se alatura Fundatiei Romane a Inimii si Societatii Romane de Cardiologie in evenimentele organizate pe 26 septembrie 2010, cu prilejul Zilei Mondiale a Inimii. In cadrul evenimentelor ocazionate de sarbatorirea Zilei Mondiale a Inimii, Medicover va oferi gratuit 250 de vouchere pentru consultatii de cardiologie sau medicina interna, in cadrul clinicilor sale din Bucuresti (100 de consultatii), Timisoara (100 de consultatii) si Iasi (50 de consultatii). Voucherele vor fi incluse in tombola organizata de Fundatia Romana a Inimii ca parte a evenimentelor in aer liber programate pentru 26 septembrie, in localitatile mentionate.

Citeste si:  Alimente bune pentru memoria copilului

„Consecvent misiunii sale, Medicover este promotorul preventiei si mentinerii sanatatii. Vom sprijini intotdeauna eforturile in acest sens si suntem onorati de parteneriatul cu doua organizatii foarte active in educatia sanitara pentru preventie – Fundatia Romana a Inimii si Societatea Romana de Cardiologie. Medicover, prin medicii sai, vizeaza o cooperare stransa cu pacientii in vederea depistarii riscului de boli cardiovasculare si a altor boli grave care, prin masuri adecvate si aplicate la timp pot fi evitate”, declara dna. Dr. Violeta Diaconita, Director Medical, Medicover Romania.

Citeste si:  Vaccinul pentru cancerul de col uterin (VIDEO)

Eforturile Medicover orientate catre reducerea riscului aparitiei bolilor cardio-vasculare sunt reprezentate de programele proprii destinate preventiei si adoptarii unui stil de viata echilibrat, programe pe care Medicover le promoveaza constant catre pacienti si publicul larg: programul pentru controlul greutatii si educatie pentru o alimentatie sanatoasa, programul de suport si consiliere anti-fumat si programul de management al stresului.

Citeste si:  Vindecarea disfunctiilor sexuale: relatia dintre corpul fizic si psihic

Nici un comentariu

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată.