NU AM FACUT DESTUL. AJUTA-NE! MERGI LA CONTROL!

Federatia Asociatiilor Bolnavilor de Cancer lanseaza pagina de Facebook oficiala a campaniei Nu am facut destul.

Luna octombrie este Luna Internationala de Lupta Impotriva Cancerului de San, prilej cu care Federatia Asociatiilor Bolnavilor de Cancer din Romania (FABC), cu sprijinul Roche Romania, Gral Medical si Europa FM, a lansat campania de informare si responsabilizare cu privire la cancerul mamar Nu am facut destul, cu mesajul Ajuta-ne! Mergi la control!.

In cadrul acestei campanii femeile pot efectua ecografii mamare gratuite, in centrele Gral Medical din Ploiesti, Pitesti, Craiova, Focsani si Bucuresti. De asemenea, pacientele care se programeaza, pentru aceasta ecografie gratuita, pe perioada campaniei, o pot efectua si dupa terminarea campaniei, pana la sfarsitul anului 2011. Programarile se pot face online pe site-ul www.invingemcancerul.ro sau la centrele Gral Medical din intreaga tara.

Citeste si:  Mama vitrega buna

Odata cu ocazia acestui eveniment, a fost lansata si pagina de Facebook oficiala a campaniei, denumita Nu am facut destul, unde toti cei interesati pot gasi numeroase informatii referitoare la cancerul la san, diverse stiri si alte materiale importante despre cancerul mamar. Persoanele care doresc sa sustina campania – “Nu am facut destul”, printr-un singur click, pot accesa pagina in reteaua de socializare Facebook la http://www.facebook.com/nu.am.facut.destul Prin intermediul acestei pagini, se pot transmite orice fel de mesaje, pareri, opinii cu privire la cancerul de san.

Citeste si:  Romtelecom sustine familiile din cadrul Programului de Intarire a Familiei Bucuresti

Atat lansarea campaniei Nu am facut destul, cat si cea a paginii de Facebook, cu acelasi nume, au scopul de a atrage atentia tuturor femeilor din Romania asupra cancerului mamar si sa le responsabilizeze prin efectuare de controale periodice.

Cancerul mamar este cea mai frecventa forma de cancer intalnita la femei, dar care poate fi curabil daca este diagnosticat la timp. De aceea, este foarte important ca orice femeie sa cunoasca toate semnele si simptomele cancerului mamar, astfel incat sa se poata prezenta la medic, cat mai repede posibil, pentru un consult de specialitate. Facand acest lucru, se poate evita agravarea bolii, ceea ce creste considerabil sansele de vindecare.

Citeste si:  Cercetatorii afirma ca persoanele agitate se ingrasa mai greu

Nici un comentariu

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată.