Nanoxidil, noua molecula pentru combaterea caderii parului

Please select a featured image for your post

Divine Skin Inc., companie americana prezenta prin distribuitorii sai pe piata romaneasca din anul 2010, anunta dezvoltarea unei noi molecule, Nanoxidil. Acest component, din produsele de ingrijire si tratare locala a scalpului, a fost creat pentru a stimula foliculii din zona vertexului, venind ca o alternativa a minoxidilului, in ceea ce priveste eficacitatea si tolerabilitatea.

„Acesta este un pas important inainte in tratamentul topic, si suntem foarte incantati de acest nou component, care, cu siguranta, va revolutiona piata produselor dermato-cosmetice”, a declarat Daniel Khesin, CEO al Divine Skin Inc.

Citeste si:  Broccoli si soia tin in frau doua proteine care duc la raspandirea cancerului in organism

Acesta a mai completat ca noile produse pe baza de Nanoxidil vor fi lansate pe piata in cel mai scurt timp, datorita faptului ca nu trebuie omologate in majoritatea tarilor de distributie, nefiind un produs care sa genereze efecte secundare. Odata cu lansarea noilor produse, se preconizeaza incasari record datorita performantei cu care actioneaza aceste produse, toate acestea fiind rezultatul ultimilor 5 ani de cercetare, dezvoltare si efort.

Citeste si:  Sunt operatiile estetice necesare pentru sanatate?

Gama de produse Spectral, parte a brand-ului DS Laboratories Inc., va fi prima care va avea in compozitie Nanoxidl 5%.

Nanoxidil, avand o greutate moleculara mai mica fata de minoxidil, poate impulsiona proprietatile sale de absorbtie pentru o eficacitate mai mare.

„Ne asteptam ca Nanoxidilul sa devina o forta puternica in lupta impotriva subtierii si caderii parului, care lucreaza mai repede si mai bine, consolidata cu tolerabilitate”, a mai adaugat Khesin.

Citeste si:  Miscarea fizica regulata si nu foarte intensa ne da energie

Nanoxidilul este solutia potrivita pentru rezultate dovedite, pe care le pot avea persoanele care se confrunta cu o cadere in exces a parului, dar si alternativa pentru acele persoane care nu au reactionat pozitiv la tratamentele pe baza de minoxidil, sunt de parere oficialii companiei.


Nici un comentariu

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată.