Nestlé Honey Cheerios – alternativa pentru micul-dejun al copiilor

Please select a featured image for your post

Servirea micului-dejun in fiecare dimineata este un indice al unei nutritii echilibrate.
De aceea, o provocare este ca alimentatia familiei, si in special a copilului, sa includa feluri de mancare variate si pline de culoare chiar de la prima si cea mai importanta masa a zilei. Stim ca astfel il poti tine aproape de programul de masa, de bunul obicei de a manca alaturi de familie si de a incerca noi alimente imbogatite cu substante nutritive.

Citeste si:  Cum imi hranesc micutul

Acum, cerealele Nestlé Honey Cheerios aduc o combinatie delicioasa de cereale integrale si miere aurie, fiind astfel o solutie practica pentru un mic-dejun hranitor si gustos. Cerealele integrale si mierea ofera un aport de minerale si vitamine necesare micutului tau si, in plus, forma amuzanta de „O” a cerealelor Nestlé Honey Cheerios ii va distra pe cei mici, transformand micul-dejun intr-un prilej de bucurie.

Citeste si:  Mediafax: Fumatul in timpul sarcinii afecteaza fertilitatea copiilor de sex masculin

Cu Nestlé Honey Cheerios copiii pot savura un gust special la inceputul zilei intrucat contine vitamine, fier, calciu si cereale integrale. O portie de 30g de Nestlé Honey Cheerios asigura 25% din DZR de 8 vitamine si fier si 10% din DZR de calciu.

Gustul irezistibil de miere delicioasa al cerealelor Nestlé Honey Cheerios va completa cu usurinta alimentatia copilului tau, oferindu-i intr-un mod prietenos nutrienti necesari si starnindu-i imaginatia si buna dispozitie pentru intreaga zi.

Citeste si:  Ce vitamine luam pentru a combate caderea parului?

Nici un comentariu

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată.