No Limits Woman – cel mai mare eveniment dedicat femeilor din Romania

Please select a featured image for your post

Sub deviza „Esti perfecta si fara limite! Trebuie doar sa te descoperi!”, evenimentul No Limits Woman se va desfasura pe 1 – 3 Iulie 2011, la Sala Palatului din Bucuresti.

Daca iti place sa ai grija de sanatatea ta, daca iti plac la nebunie cosmeticele, accesoriile si hainele, sau esti o iubitoare de moda, No Limits Woman este ceea ce cauti: un eveniment pentru femei si despre femei: expozitie cu vanzare, workshop-uri, ateliere de creatie.

Citeste si:  Examinari esentiale pentru diagnosticarea cancerului de san

Pentru ca o femeie independenta este o femeie frumoasa si sanatoasa, No Limits Woman a pregatit o gramada de surprize pentru tine: servicii medicale, produse de ingrijire personala, saloane de infrumusetare, spa, fitness, accesorii si imbracaminte, confectii, bijuterii, cadouri, parfumuri, articole sportive, servicii matrimoniale, decoratiuni interioare, sau cluburi pentru femei, produse naturiste si terapii complementare, centre de remodelare corporala, cursuri diverse, carti de dezvoltare personala, coaching, psihologie.

Citeste si:  Curatarea urechilor bebelusilor

Inscrie-te acum gratuit la workshopul sustinut de domnul Dr. Alin Popescu – specialist medicina sportiva, sambata 2 iulie ora 15.00 – cu tema „Importanta Disciplinei Alimentare”. Locurile sunt limitate si se vor ocupa in ordinea trimiterii datelor. Trimite datele tale la e-mail: daniela.cristea@mhmedia.ro.


Nici un comentariu

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată.