Noi actiuni pentru cei mici in cadrul campaniei „RESPECTA VIATA! ROAD SAFETY”

Please select a featured image for your post

Societatea Studentilor in Medicina din Bucuresti (SSMB) organizeaza in perioada 14-30 martie 2011, noi actiuni in cadrul campaniei „RESPECTA VIATA! ROAD SAFETY”.

In cadrul acestei campanii, in zilele de 15 si 16 martie, intre orele 08:00 – 16;00, voluntari – studenti ai Facultatii de Medicina si Facultatii de Moase si Asistenta Medicala din Bucuresti – vor prezenta elevilor din Scoala generala cu clasele I-VIII Nr. 98 „Avram Iancu” (sector 4 , Bucuresti) o serie de informatii privind siguranta rutiera. Li se vor distribui participantilor o serie de materiale informative si vor realiza o serie de jocuri tematice privind educatia si siguranta rutiera.

Citeste si:  Sculpteaza-ti un brat rotund si sexy

Aceste actiuni sunt inscrise in calendarul unei campanii complexe pentru anul 2011, care se desfasoara succesiv in cate o institutie de invatamant sau in trafic.

Campania este sprijinita si de Politia Rutiera, SMURD, Autoritatea Rutiera Romana, Registrul Auto Roman, Universitatea de Medicina si Farmacie”Carol Davila’ Bucuresti si sustinuta de BRD – Groupe Societe Generale.

Citeste si:  Ce spun unghiile despre tine? Afla la NailExpo!

Nici un comentariu

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată.