Noua clinica Medicover, specializata in recuperare fizica medicala si kinetoterapie

Please select a featured image for your post

Medicover inaugureaza o clinica specializata in recuperare fizica medicala si kinetoterapie, care va aborda intr-un mod integrat domeniul afectiunilor si al traumatismelor musculo-scheletale.

Clinica beneficiaza de o investitie in valoare de 400.000 Euro pentru dotarile la cele mai inalte standarde si va fi deservita de o echipa de cadre medicale specializate, condusa de Prof Dr. Mihai Berteanu, medic primar recuperare, medicina fizica si balneologie, unul dintre liderii de opinie din acest domeniu.

Citeste si:  Chirurgia refractiva – cum sa renunti la ochelari

Centrul medical, amplasat pe un intreg etaj al clinicii Medicover Victoriei, respecta cele mai noi standarde medicale ale momentului pe toata gama de ergoterapie, kinetoterapie si recuperare pentru pacientii care prezinta multiple aspecte disfunctionale ale aparatului locomotor pe fond neurologic, post-traumatic, reumatologic, vascular-periferic, dismetabolic etc. Astfel, in cadrul clinicii Medicover, pacientii pot urma tratamente de recuperare medicala pentru afectiuni reumatismale (degenerative sau cronice inflamatorii), pentru sechele dupa traumatisme cranio-cerebrale si vertebro-medulare, precum si tratamente de recuperare medicala dupa interventii chirurgicale ortopedice si de chirurgie plastica sau tratamente de recuperare medicala in osteoporoza sau obezitate.

Citeste si:  Semne cancer pancreatic

Pacientii vor putea urma proceduri precum: electrostimulare musculara, terapie cu unde scurte, baie galvanica, hidroterapie, terapia cu unde de soc extracorporale, termoterapie.


Nici un comentariu

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată.