NovoPen4, prezent si pe piata din Romania

Please select a featured image for your post

Material furnizat de: biolog Rodica Popescu

NovoPen4, noul dispozitiv durabil de administrare a insulinei lansat de compania Novo Nordisk, a fost lansat si pe piata din Romania, urmand sa fie oferit gratuit, prin intermediul medicilor, tuturor pacientilor cu diabet care primesc presciptie medicala cu insulinele moderne produse de companie.

Noul dispozitiv reprezinta o alternativa moderna la pen-urile clasice pentru insulina si ofera persoanelor care fac tratament cu insulina posibilitatea de a-si administra cu usurinta doza optima necesara. Dispozitivul poate fi folosit pe termen lung, gratie reincarcarii cu un nou cartus cu insulina.

Citeste si:  Regimul alimentar in obezitate III

Sistemul inovativ de dozare al NovoPen4 asigura un control mai bun al injectiei, pacientul avand siguranta ca-si administreaza doza corecta. Astfel, sunt eliminate atat riscul unei erori de dozaj, cat si irosirea insulinei folosite.

„Au trecut 20 de ani de cand a fost lansat primul NovoPen. In tot acest timp, acest nume a devenit sinonim cu calitatea si inovatia in materie de pen-uri durabile. NovoPen4 a fost conceput pentru a corespunde unei game de proceduri riguroase de asigurare a calitatii – printre care teste de umiditate, temperaturi extreme, rezistenta la cadere, oferind noi niveluri de confort si incredere pentru utilizator, imbunatatind astfel viata persoanelor cu diabet zaharat”, afirma Gabriela Agape, Marketing Manager Novo Nordisk Romania.

Citeste si:  Nu le dati mezeluri celor mici

Nici un comentariu

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată.