PIRELLI Romania achizitioneaza aparatura pentru doua asociatii medicale din Bucuresti

Please select a featured image for your post

Pirelli Romania a decis sa sustina initiativa Fundatiei „Academician Marin Voiculescu” de a achizitiona un Fibro Scan, aparat ce ii va ajuta pe medicii de specialitate in identificarea unui diagnostic cat mai corect in cazul tumorilor de ficat. Prin achizitionarea acestui aparat de ultima generatie medicii Fundatiei „Academician Marin Voiculescu”, vor putea asigura pacientilor din Romania un serviciu medical la standarde europene.

Acestei colaborari extrem de pretioase i se adauga si proiectul desfasurat impreuna cu Asociatia „Don Orione” din Bucuresti, prin care s-a reusit realizarea unei sectii de fizioterapie in cadrul unitatii sanitare pe care asociatia italiana o administreaza in capitala Romaniei si care ajuta tinerii cu probleme neuromotorii. Colaborarea dintre Asociatia „Don Orione” si grupul Pirelli se desfasoara de ani buni in Italia, extinzandu-se acum si in Romania, promovand astfel proiectele sociale adresate comunitatilor locale.

Citeste si:  Tratare dinti sensibili

Pirelli Romania, conform traditiei si politicii CSR pe care o promoveaza, continua sa acorde sprijin in domeniul sanitar, desfasurand in Slatina proiectul de colaborare dintre Spitalul Judetean Slatina si Spitalul Niguarda din Milano, permitand astfel personalului medical din Slatina sa efectueze schimburi de experienta in spitalul milanez, in vederea cunoasterii celor mai recente tehnici de chirurgie si diagnostic in urgenta.

Citeste si:  Diferenta intre o banala migrena si o tumoare pe creier

„Initiativele promovate de Pirelli Romania impreuna cu cele doua asociatii cu profil medical din Bucuresti vin sa sublinieze inca o data implicarea activa pe care am ales sa o avem in Slatina, iar acum si in Bucuresti. Suntem onorati sa putem contribui la imbunatatirea anumitor servicii sociale, in special in sectorul medical pentru ca, doar in felul acesta, putem avea in viitor servicii medicale de calitate”, a declarat Giuseppe Cangelosi, CEO Pirelli Romania.

Citeste si:  Sexul bebelusului

Nici un comentariu

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată.