P: De ce Smecta e prietenul bun ce la nevoie se cunoaste

– cum si de ce trebuie sa-ti pastrezi prietenii aproape –

Un proverb, care nu inceteaza sa-si dovedeasca zi de zi valabilitatea, spune ca prietenul bun la nevoie se cunoaste, adica atunci cand ai mai mare si mai imediata nevoie de el. Nu altadata, nu mai tarziu. Si un prieten e cu atat mai apropiat, cu cat ii poti impartasi cele mai intime si mai delicate probleme ale tale. Si e cu atat mai bun, cu cat e mai util. Pentru ca stii ca te va intelege si ajuta. Si asa este si Smecta, cea pe care te poti baza la nevoie.

Diareea e unul dintre momentele nepacute si delicate ale vietii, in care ai maaaaaare nevoie de un prieten apropiat alaturi. Pentru ca diareea este unul dintre lucrurile-despre-care-nu-vorbim, fiindca face (sau ne-am dori macar) parte din genul de lucruri-care-nu-trebuia-sa-se-intimple. Mai ales mie. Si totusi se intimpla. Fiecareia dintre noi. Invizibile, de multe ori imprevizibile, cauzele care provoaca dezechilibre la nivel intestinal (de cele mai multe ori infectioase) ne pun in situatii neplacute, ce pot sa distruga o zi. Sau o vacanta! Pentru ca vacantele, mai ales cele exotice, pot sa-ti aduca, pe langa momente minunate, si surprize nedorite, pentru care nu esti niciodata prea pregatit.

Citeste si:  Raceala sau gripa, cum le diferentiem?

De aceea trebuie sa stii ca acum exista Smecta cu gust imbunatatit de noile arome de vanilie si portocala, care o transforma intr-un cocktail cu gust bun si efect rapid.

Si, totusi, cand ar trebui sa ai Smecta la tine? Evident, de cate ori ai nevoie. Dar de unde sa stii cand ai nevoie? Ei, bine, de cele mai multe ori poti sa afli doar cand e prea tarziu. De aceea, femeile stiu ca e bine sa fie pregatite pentru neprevazut. Pentru ca asa cum nu strica sa ai o umbrela in masina chiar si cand soarele e pe cer sau un tampon in geanta indiferent de perioada lunii, nu strica nici sa ai o Smecta la indemana, pentru ca momentele in care ai nevoie de ea pot sa apara din senin. Cand trebuie sa te astepti la neasteptat. Si atunci o sa ai cu adevarat nevoie de un prieten.

Citeste si:  Cum sa scapam de acneea de pe spate?

Pentru ca indiferent unde te afli, acasa sau in concediu, in tara sau in strainatate, singurele legi care functioneaza de fiecare data si peste tot cu aceleasi efecte sunt legile lui Murphy. Iar legile lui Murphy spun ca vei avea nevoie de Smecta, exact atunci cand nu o ai la indemana.

Citeste si:  Medicover Romania sustine primul cros dedicat luptei impotriva cancerului mamar

O zi frumoasa si o vacanta minunata,
Smecta, prietenul ce la nevoie il vei cunoaste


Nici un comentariu

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată.