Parteneriat propus medicilor de familie: consultatii de psihoterapie gratuite pentru pacientii lor

Please select a featured image for your post

Asociatia de Psihoterapie Integrativa acreditata de Colegiul Psihologilor din Romania pentru organizarea de cursuri de formare in psihoterapia integrativa doreste o colaborare cu clinici, cabinete de medici de familie, psihiatrie, endocrinologie etc.
Asociatia pune la dispozitie psihoterapeuti acreditati cu drept de libera practica in psihoterapie care sa asigure consultatii de psihoterapie gratuite pacientilor medicilor de familie.

Este vorba de un numar de 50 de psihoterapeuti-psihologi care pot desfasura aceste servicii in Bucuresti, Galati, Braila si Constanta. Colaborarea se intinde pe o perioada de minim 6 luni. Bineinteles, acesti psihoterapeuti vor fi distribuiti in echipe de 2-3 sau chiar o singura persoana, in functie de necesitatile cabinetului medicului de familie.

Citeste si:  Sense International - 10 ani de activitate in folosul copiilor cu surdocecitate din Romania

Medicul de familie, ca si partener in aceasta colaborare, pune la dispozitie psihoterapeutilor Asociatia de Psihoterapie Integrativa, pacientii si spatiul pentru desfasurarea consultatiilor de psihoterapie. In general, psihoterapia se desfasoara cu o frecventa de o sedinta de 45 minute/saptamana, iar locul de desfasurare nu necesita o dotare speciala. Sedintele de psihoterapie se pot desfasura fie in cabinetul medicului de familie, in intervalul orar in care nu se afla acolo, fie in cabinetul asistentei sau intr-un alt spatiu adiacent.

Citeste si:  Consumul de cafea si ceai reduce riscul aparitiei cancerului renal

Iata doar cateva din indicatiile psihoterapiei:

tulburari depresive, anxioase (atac panica, fobii), alimentare (bulimie, anorexie, obezitate), sexuale, somn (insomnie)
tulburarile copilului (tulburari de comportament, fobie scolara, timiditate etc)
renuntarea la fumat
tulburari psihosomatice
probleme de cuplu
durere cronica

Cei interesati pot lua legatura cu Asociatia de Psihoterapie Integrativa la telefon 0744334419 si e-mail contact@psihosucces.ro (persoana de contact: presedinte Camelia Stavarache psihoterapeut principal psihoterapie integrativa, specialist hipnoza si terapie corporala).

Citeste si:  Copilul meu are capsorul deformat?

Nici un comentariu

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată.