Parteneriat strategic intre Acumen Integrat si A&D Consulting & Logistic System pentru Conferinta Management Performant in Institutiile Medicale din Romania in 2012

Please select a featured image for your post

Compania de cercetare si consultanta in managementul performantei, Acumen Integrat si A&D Consulting & Logistic System Italia au incheiat un parteneriat strategic pentru Conferinta Management Performant in Institutiile Medicale din Romania in 2012, eveniment ce se adreseza managerilor de spitale preocupati de management medical si managementul performantei in sectorul serviciilor de sanatate.

Incheierea acestui acord strategic are ca scop promovarea initiativelor in managementul performantei in sectorul medical, prin diseminarea de bune practici privind rationalizarea, organizarea si informatizarea gestiunii depozitelor de medicamente si materiale, utilizand tehnologii de ultima ora.

Citeste si:  S-a incheiat cel de-al IV-lea Congres National de Psihiatrie, 2011

Acumen Integrat si A&D Consulting & Logistic System considera Conferinta Management Performant in Institutiile Medicale din Romania in 2012 o oportunitate excelenta pentru managerii de unitati spitalicesti sa cunoasca, sa inteleaga si sa asimileze tendintele, tacticile, strategiile si aplicatiile practice in managementul medical la nivelul organizatiilor cu specific medical din Romania.

Citeste si:  Tot ce trebuie sa stii despre ecografiile in sarcina

Conferinta Management Performant in Institutiile Medicale din Romania in 2012 are loc in perioada 26-28 septembrie la Bucuresti, in cadrul hotelului InterContinental. Evenimentul isi propune sa reuneasca peste 60 de manageri de spitale din Romania, cu scopul de a impartasi din experienta lor prin prezentarea de studii de caz si bune practici in management medical si managementul performatei.

Citeste si:  Stem SURE la Baby Boom Show

Cosmin Chindris, manager de proiect in cadrul Acumen Integrat, considera ca „Acest eveniment aduce in prim plan patru perspective asupra managementului din institutiile medicale din Romania. Va fi prezentata perspectiva institutiilor private de sanatate, a spitalelor publice, a evaluatorilor din comisia de acreditare CONAS si perspectiva consultantilor din acest sector. Ne bucuram sa ii avem alaturi pe A&D Consulting & Logistic System pentru a prezenta perspectiva consultantului in servicii informatice.”


Nici un comentariu

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată.