Pasaportul de frumusete sau cum sa fim sigure ca suntem injectate cu un acid hialuronic de calitate

Please select a featured image for your post

Nu doar tigarile sau hainele de marca reprezinta subiectul controversat al contrabandei, mai nou si acidul hialuronic poate fi enumerat in aceasta categorie. Greu de crezut, dar adevarat, in Romania exista cazuri in care clientele sunt injectate cu acid hialuronic care nu respecta standardele acceptate de calitate. Pentru a evita aceste neplaceri si eventualele iritatii aferente, clientele sunt sfatuite sa ceara intotdeauna medicului „Pasaportul de frumusete”. In ceea ce priveste medicii care folosesc acid hialuronic provenit din surse „neoficiale”, acestia trebuie sa stie ca orice tip de acid hialuronic care nu este cumparat de la distribuitor, are foarte mari sanse sa nu fie veritabil si de o calitate indoielnica.

„Recomandam tuturor celor care recurg la aceasta procedura noninvasiva, sa ceara medicului Certificatul de Frumusete, care atesta originalitatea si calitatea garantata de Teosyal. Doar asa vor fi sigure ca sunt injectate cu cel mai pur acid hialuronic, 100% natural”, a explicat Andreea Iftimie, medic estetician si manager al companiei See.Try.Buy, unic distribuitor Teosyal in Romania.

Citeste si:  Faceti gratuit testul pentru hepatita B si C

Teosyal este cel mai cunoscut acid hialuronic pentru puritatea si concentratia sa 100% naturala, fiind realizat sub egida de calitate a laboratoarelor Teoxane din Geneva, Elvetia. Cele 7 formule diferite ale produsului Teosyal permit, printr-o simpla injectare, stergerea ridurile fine si profunde, remodelarea fetei, redefinirea buzelor si rehidratarea pielii in profunzime. In urma tratamentului pielea ramane neteda si catifelata, efectul cumulativ al mai multor sesiuni asigurand optimizarea rezultatelor.

„Teosyal este lider pe piata din Romania si face parte din top trei producatori de acid hialuronic la nivel mondial fiind cel mai pur acid hialuronic. Injectat in derm, Teosyal repara in mod eficient deficitul de acid hialuronic din piele, datorita concentratiei sale mari in aceasta substanta, rezultatul fiind vizibil imediat. O procedura care poate multora li se pare costisitoare, este de fapt mai rentabila pe timp indelungat decat modalitatile clasice prin care ne ingrijim fata. Ganditi-va ca daca in medie platiti 300 euro pentru injectarea acidului hialuronic care isi mentine efectul intre 6 luni si 18 luni (inCompComp functie de varietatea utilizata si de alti factori), inseamna ca pe luna revine intre 17 si 50 euro, cost care se situeaza de cele mai multe ori mult sub pretul unei creme, care nu poate sa umple ridurile sau sa creeze volume acolo unde ele lipsesc. De aceea ar trebui sa indepartam din mintea consumatorului ideea ca injectarile cu acid hialuronic sunt scumpe intrucat pana la urma realitatea dovedeste ca este mai ieftin sa dai banii pe un produs care ofera rezultate imediate si cu efecte de durata, decat sa risipesti bugetul pe creme ce nu pot sa ofere aceleasi beneficii”, a mai punctat Andreea Iftimie.

Citeste si:  Piatra de alaun, deodorant 100% natural

Teosyal poate fi injectat pe toata fata, pe gat, pe decolteu si pe maini. Gama de produse destinate nevoilor speciale, in ordinea crescatoare a vascozitatii sunt: Meso, First Lines, Global Action, Deep Lines, Kiss, Ultra Deep si Ultimate.


Nici un comentariu

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată.