Pasta de dinti Sensodyne Repair & Protect, desemnata cel mai bun produs nou de ingrijire personala in cadrul Premiilor Piata 2011

Please select a featured image for your post

In cadrul editiei 2011 a Premiilor Piata ale industriei bunurilor de larg consum, pasta de dinti Sensodyne® Repair & Protect a primit distinctia de Cel mai bun produs nou la categoria „Produse de ingrijire personala”.

Acest premiu este cu atat mai special, cu cat anul acesta, Sensodyne aniverseaza 50 de ani de inovatie si cercetare pe piata produselor dedicate dintilor sensibili. Aniversarea a fost marcata prin lansarea unui produs inovator, Sensodyne® Repair & Protect, care se regaseste pe rafturile hipermarketurilor, supermarketurilor si farmaciilor din Romania din luna februarie 2011.

Citeste si:  Actrita indiana Aishwarya Rai spune „nu" dietelor radicale

Noul Sensodyne® Repair & Protect este o pasta de dinti inovatoare – identifica si repara zonele sensibile ale dintelui, folosind tehnologia revolutionara NovaMin®, care are la baza minerale care se regasesc in structura naturala a dintelui – calciu si fosfor.

Folosit de doua ori pe zi, Sensodyne® Repair&Protect repara permanent dentina expusa si reduce sensibilitatea dentara. In plus, asigura si beneficiile unei paste de dinti obisnuite: protectie completa, curatare si prospetime.

Citeste si:  Cum sa prevenim si sa tratam acasa calusurile si bataturile dureroase?

Nici un comentariu

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată.