Pe 10-12 iunie, la Promenada Mall din Tirgu-Mures, se desfasoara MEDICAL & DENTAL EXPO

Please select a featured image for your post

Malio Company in parteneriat cu Primaria Municipiului Tirgu Mures, organizeaza „Medical & Dental Expo”, prima expozitie din judetul Mures specializata in domeniul medical. Acestei prime editii a expozitiei s-a alaturat, ca si partener official, Centrul Medical Topmed. Expozitia va reuni in perioada 10-12 iunie 2011, in Promenada Mall, peste 30 de prestatori de servicii medicale, companii producatoare si importatoare de echipamente, instrumente medicale si stomatologice care vor expune ultimele noutati din domeniu.

Citeste si:  Rolul tehnologiei moderne in educatia copilului

Clinicile private participante vor prezenta cele mai noi metode de insanatosire dar si cele mai bune oferte de servicii medicale de pe piata. Totodata, editurile de specialitate ofera reduceri de pret de pana la 45% studentilor si medicilor rezidenti care ne vor vizita pe parcursul acestor trei zile.

Evenimentul se bucura de o promovare intensa in sapte judete invecinate ce vizeaza urmatoarele categorii de vizitatori: reprezentanti de top management din spitale, clinici private, centre speciale etc, reprezentanti ai autoritatilor locale delegati in relatia privind achizitiile din spitalele si centrele de sanatate aferente, medici si cadre medicale auxiliare (medici de familie, din spitale, sau clinici private), companii care activeaza in domeniul de echipamente, tehnologii si servicii medicale, beneficiari ai serviciilor de sanatate si student.

Citeste si:  Cei mari si cei mici vin pe 4 iunie la "Atelierul de distractie...culoarea schimbarii"

Detalii suplimentare despre eveniment si firmele participante gasiti pe www.medicalexpo.ro.

Va invitam sa vizitati prima editie „Medical & Dental Expo”, vineri si sambata intre orele 9.00-21.00 si duminica intre orele 9.00-19.00. Intrarea este LIBERA!


Nici un comentariu

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată.