Pe 15 mai, Forever Living Products va invita la Crosul „Fii sanatos cu aloe vera”

Please select a featured image for your post

Forever Living Products ii invita pe toti cei dornici de un stil de viata sanatos sa petreaca intr-un mod diferit ziua de duminica, 15 mai 2011, participand la editia a VIII-a a Crosului „Fii sanatos cu Aloe vera”.

Crosul se va desfasura pe traseul Piata Charles de Gaulle – Bd Constantin Prezan – Sos. Kiseleff – Piata Victoriei – Bd Aviatorilor – parcul Herastrau, avand o distanta totala de 4 km. Startul oficial va fi dat la ora 10:00 de catre Maestra Emerita a Sportului, Violeta Beclea, iar premiile vor fi inmanate de Elisabeta Lipa, „canotoarea secolului”, multiplu medaliata olimpic si mondial.

Citeste si:  Vine Mosu`...ai pregatit cadoul?

Inscrierile se vor face in ziua evenimentului, incepand cu ora 08:30, la standul special amenajat la intrarea in parcul Herastrau dinspre Piata Charles de Gaulle, iar participantii vor putea concura in 12 categorii (femei si barbati, categoriile de varsta fiind: pana la 14 ani, 15 – 19 ani, 20 – 34 de ani, 35 – 44 de ani, 45 – 60 de ani si peste 61 de ani).

Citeste si:  Mai puternic, mai sanatos, mai rapid doar cu PLX!

Printre momentele speciale pregatite de organizatori se numara si un concert Fly Project, care va avea loc inaintea festivitatii de premiere.

De asemenea, fiecare participant la crosul „Fii sanatos cu Aloe vera” va putea participa la tombola organizata cu ocazia evenimentului, in cadrul careia vor fi acordate premii constand in rucsaci, tricouri si biciclete.

Citeste si:  Cuplurile cu probleme de fertilitate risca sa aiba copii bolnavi de autism

Crosul „Fii sanatos cu Aloe vera” este un eveniment Forever Living Products Romania organizat cu sprijinul Directiei pentru Sport a Municipiului Bucuresti, Primariei Municipiului Bucuresti si Directiei Invatamant din cadrul Primariei Municipiului Bucuresti.


Nici un comentariu

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată.