Pe 15 septembrie 2011, Soap Mill implineste 2 ani

Please select a featured image for your post

Producator roman de cosmetice organice si naturale, singurul certificat de Austria Bio Garantie conform standardului national austriac pentru produse cosmetice organice, Soap Mill aniverseaza in luna septembrie doi ani de prezenta pe piata romaneasca.

In acest timp, Soap Mill a lansat noua game de produse, doua dintre ele obtinand certificarea bio din partea celui mai prestigios institut de certificare din Austria.

De-a lungul acestei perioade, Soap Mill a lansat produse inovative, a oferit idei de cadouri, a organizat concursuri si tombole alaturi de MedicpentruTine si alti parteneri media si a definit conceptul de produse cosmetice 100% naturale.

Citeste si:  Miscarea fizica regulata si nu foarte intensa ne da energie

Produsele Soap Mill se gasesc acum in 17 magazine fizice si online din Bucuresti, Timisoara, Cluj-Napoca, Sibiu, Constanta, Iasi, Oradea sau Targu Mures.

„Ne dorim, ca si anul trecut, sa sarbatorim asa cum se cuvine aceasta luna aniversara Soap Mill, alaturi de voi, dovada ca timp de 2 ani ne-ati fost aproape, ne-ati incurajat, ne-ati oferit sfaturi, idei si ati avut pentru noi cuvinte de lauda. Va multumim pentru increderea pe care ne-ati acordat-o!”, afirma Echipa Soap Mill.

Pentru cea de-a doua aniversare, Soap Mill va ofera cadouri si reduceri, pentru a va rasplati fidelitatea. Trebuie sa va abonati la newsletter-ul Soap Mill (click aici) si veti primi codurile promotionale aferente reducerilor de mai jos:

Citeste si:  Cinci remedii naturale pentru arsuri ale pielii

Joi, 15 septembrie 2011, toate comenzile vor avea o reducere de 20% la suma fara transport, indiferent de suma totala, si toti clientii vor primi gratuit un mini sapun natural solid.
In perioada 16-30 septembrie 2011, toate comenzile de minim 200 lei fara transport vor avea o reducere de 20%.
Toate persoanele care vor plasa comenzi in perioada 15-30 septembrie 2011, indiferent de suma totala, vor fi inscrise automat in tombola aniversara Soap Mill.

Citeste si:  Cataracta hipermatura: riscuri si limite de tratament
EXCLUSIV! Material video comentat de la clinica OCULUS.

Echipa Soap Mill va oferi trei premii pentru aceasta tombola, in valoare totala de peste 230 lei, taxele postale fiind incluse:

– premiul 1 – Mint Gift (cadou original cu 5 produse cosmetice organice si naturale)
– premiul 2 – Organic Cream (crema bio, la alegere)
– premiul 3 – Solid Soap (sapun natural solid, la alegere, din cele existente pe stoc la momentul anuntarii castigatorilor, exceptie facand Precious Lemon si Precious Coffee)


Nici un comentariu

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată.