Pe 17 octombrie, alergi la Bucharest City Marathon si sustii proiectele ViitorPlus

Please select a featured image for your post

Este al III-lea an consecutiv in care Asociatia Bucharest Running Club si partenerii sai organizeaza Bucharest City Marathon, maraton recunoscut la nivel interntional si inclus pe harta europeana a maratoanelor sportive. Maratonul va avea loc pe 17 octombrie si include mai multe tipuri de curse din care poti alege ceea ce ti se potriveste sau iti place mai mult.

Si Bucharest City Marathon, la fel ca toate maratoanele internationale, este atat un prilej de a-ti depasi limitele, de a te simti bine alergand in natura, inconjurat de multi sustinatori, cat si un prilej de a sprijini cauze nobile. De aceea va propunem sa alergati si sa strangeti fonduri pentru proiectele ViitorPlus „Adopta un copac!” si „RECICLETA”. Este de ajuns sa-ti doresti, iar noi te invatam cum sa faci restul!

Citeste si:  Ingrijire copii de urgenta

„Adopta un copac!” este un proiect initiat de ViitorPlus la sfarsitul anului 2007, ce are ca scop impadurirea de terenuri agricole degradate din Romania. Pana acum am impadurit 21 de hectare cu aproape 120.000 de puieti si s-au implicat peste 1.800 de voluntari in activitatile de plantare . Dorim sa strangem fonduri pentru extinderea proiectului, deoarece statisticile arata ca suprafata terenurilor degradate in Romania este de aproximativ 3 milioane de hectare, iar fondurile europene pe urmatorii 7 ani ar ajunge pentru impadurirea a doar 2% din aceasta suprafata.

Citeste si:  Cum sa prevenim infectiile ochiului?

„Recicleta” este proiectul ViitorPlus care imbina 3 elemente deosebit de importante: colectarea hartiei cu scopul reciclarii, transportul durabil (fiind primul proiect neutru in carbon din Romania) si cauza sociala, cargo-bicicletele folosite pentru transportul hartiei fiind conduse de persoane defavorizate. Costurile lunare de desfasurare a proiectului se ridica la peste 1000 de euro, iar veniturile nu acopera decat o mica parte din acestea. Dorim sa strangem fonduri pentru a putea mentine proiectul functional.

Citeste si:  Curele de slabire, alese in functie de profesie

Nici un comentariu

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată.