Pe 1 iunie, Magiunul Topoloveni va invita sa aduceti bucurie unor copii speciali

Please select a featured image for your post

In acest an, de 1 iunie, Magiunul de prune Topoloveni si Dulceata de cirese negre „Topoloveana” – fara zahar adaugat, ii invita pe cei mai responsabili si atenti parinti in cele ale alimentatiei sanatoase pentru copii sa mearga impreuna „acasa” la copiii fara casa, pentru a-i rasfata cu dulciuri sanatoase.

Intr-o atmosfera de sarbatoare, cu clovni, baloane, confetti, face painting, dulciuri sanatoase si jucarii, parintii vor avea ocazia sa povesteasca celor prezenti cum isi invata copiii sa faca diferenta intre „a manca” si „a se hrani”, cu ce dulciuri sanatoase isi rasfata copiii si care este cel mai bun sfat gastronomic primit/citit vreodata.

Citeste si:  Descoperiti alimentele care ne protejeaza de raceala si ne maresc imunitatea

„Te rugam sa aduci gazdelor noastre – copiii aflati in Complexul de Servicii Sociale Sf. Maria – jucariile pe care copilul tau le-a inlocuit cu alte atractii si carora inca nu le-a gasit un copil demn de incredere”, este mesajul transmis de Bibiana Stanciulov.

Intalnirea are loc pe 1 iunie, incepand cu orele 11:30, la sediul Complexului de Servicii Sociale Sf. Maria, din Str. Trompetului, nr. 117, sector 5, Bucuresti.

Citeste si:  O vitamina din cacao, mai importanta decat penicilina

Nici un comentariu

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată.