Pe 21 ianuarie incepe targul „Festin Romanesc – Unirea-n bucate”.

Please select a featured image for your post

Vineri, 21 ianuarie 2011, incepe la Muzeul National al Taranului Roman targul „Festin Romanesc – Unirea-n bucate”. In aceeasi zi, la Berlin, se deschide „Saptamana verde”, cel mai mare eveniment dedicat industriei alimentare, agriculturii si horticulturii. O parte dintre producatorii prezenti la manifestarea de la Bucuresti, expun si la Berlin, o dovada in plus ca „Festin Romanesc” este un targ unde participantii sunt alesi cu cea mai mare seriozitate.

Citeste si:  Singuratatea: intre relatiile primare si teama de necunoscut

Organizatorii au ales pentru editia targului „Festin Romanesc – Unirea-n bucate” din perioada 21-23 ianuarie 2011 sarmale din carne de curcan si din carne de gasca in foi de varza si in foi de vita- de-vie, fasole cu carnati afumati, paine si specialitati de panificatie, produse din carne de porc din rasa Mangalita (fara colesterol), suc de mere proaspat stors, branzeturi si specialitati din lapte, palinca, prajituri maramuresene, dulceturi fara zahar, miere de albine si produse de apicultura ecologice, cozonac de casa, zacusca si magiun de Topoloveni.

Citeste si:  S-a lansat primul manual de nutritie pentru scolarii mici

La „Restaurantul Hanul Ancutei” veti putea degusta preparate dupa retete de la sfarsit de secol XIX. Surpriza targului va fi prajitura „Ocaua Mare”. Curtea interioara a Muzeului National al Taranului Roman este rezervata mestesugarilor de la care puteti cumpara produse din lemn, bijuterii, obiecte de ceramica, produse din piele, obiecte vestimentare si de decoratiuni interioare.

Citeste si:  Expunerea la pesticide pe durata sarcinii: risc de ADHD la copil

Nici un comentariu

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată.