Picioarele unei femei va pot spune daca va place sau nu

Please select a featured image for your post

Probabil ca v-ati astepta ca atractia unei femei sa va fie indicata de o sclipire a ochilor, de mimica fetei, insa cercetatorii ne indeamna sa privim mai degraba catre picioarele acesteia pentru a ne evalua succesul.

Gesturile picioarelor sunt cele mai semnificative, deoarece suntem mai putin constienti de ele. Daca mimica fetei poate fi mai usor gestionata, la fel si gesturile pe care le facem cu mainile, teoriile privind comportamentul non-verbal afirma ca picioarele le controlam in cea mai mica masura.

Citeste si:  CONFERINTA NATIONALA DE FARMACIE, 15-17 noiembrie 2012 - Bucuresti

Astfel, daca atunci cand sta pe scaun o femeie isi tine piciorele cand mai departate de corp, adopta o pozitie „deschisa”) si in acelasi timp chicoteste, este un semn ca se simte atrasa de dvs. Daca insa picioarele sunt stranse, unul peste altul sau sub sezut, cel mai probabil nu veti mai avea ocazia unei a doua intalniri.

Citeste si:  Sfaturi de dieta si igiena pentru femei insarcinate

Situatia nu este insa aceeasi pentru ambele sexe: regulile nu sunt aceleasi si pentru barbati, in cazul acestora o miscare excesiva a picioarelor putand indica mai degraba o stare de disconfort.

Prof. Geoff Beattie, unul dintre cei mai renumiti psihologi britanici, a facut aceste descoperiri dupa ce a examinat o serie de subiecti, in diferite situatii.

Citeste si:  Insuportabilele dureri ale menstruatiei

„In timp ce majoritatea oamenilor sunt constienti de expresiile lor faciale sau de gestica mainilor, nu au nici cea mai vaga idee despre mesajele pe care picioarele lor le transmit”, explica Beattie.


Nici un comentariu

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată.