Pinktober – actiune de caritate marca Hard Rock Cafe

Please select a featured image for your post

Pe 17 octombrie, de la ora 22:00, Hard Rock Cafe Bucuresti va organiza un eveniment caritabil menit sa atraga atentia asupra importantei consultului medical de specialitate si a prevenirii riscului de imbolnavire de cancer mamar.

Participantii la eveniment vor avea parte de un program variat, seara incluzand concertele artistilor Analia Selis, Silvia Stefanescu si Mike Godoroja&Blue Spirit, dar si o extragere in urma careia pot castiga o chitara special conceputa pentru acest eveniment. Pretul unui bilet este de 30 RON iar incasarile obtinute din vanzarea acestora vor fi donate Fundatiei de Chirurgie Laparoscopica si Toracoscopica din Bucuresti, se arata in comunicatul de presa remis de organizatori cu prilejul actiunii caritabile.

Citeste si:  Leacuri babesti

Ca in fiecare an, luna octombrie este marcata in reteaua Hard Rock International de Pinktober – campania de prevenire si combatere a cancerului la san, afectiune clasata pe locul doi in lume in randul celor mai raspandite forme de cancer, dupa cel pulmonar.

Incasarile obtinute din vanzarea biletelor de intrare in valoare de 30 RON vor fi donate Fundatiei de Chirurgie Laparoscopica si Toracoscopica din Bucuresti.

Citeste si:  Cum ne ingrijim de Sarbatori: intre traditionalism si modernitate

Donatiile primite din partea Hard Rock Cafe Bucuresti vor contribui la imbunatatirea conditiilor din blocul operator si dotarea acestuia cu criotom pentru examen extemporaneu si diagnostic precis al nodulilor de san extirpati, precum si la imbunatatirea conditiilor din terapie intensiva, la dotarea cu medicamente (anestezice, analgetice, antibiotice) atat de necesare pacientelor operate de cancer de san, a declarat Dr.Catalin Copaescu, Medic primar chirurg, doctor in stiinte medicale, Administrator al Fundatiei de Chirurgie Laparoscopica si Toracoscopica.

Citeste si:  Cum sa ne pastram sanatatea prin terapii complementare

Campania Pinktober va fi sustinuta de artisti precum Mike Godoroja&Blue Spirit, Silvia Stefanescu si Analia Selis care vor canta pentru publicul participant. In baza biletelor de intrare, spectatorii vor participa si la o tragere la sorti in urma careia vor putea castiga o chitara marca Epiphone, creata special pentru acest eveniment si trimisa la Bucuresti de catre Hard Rock International Orlando.


Nici un comentariu

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată.