Pregateste-te de primavara cu vitamina C si zinc!

Inceputul primaverii reprezinta una dintre perioadele cele mai propice imbolnavirilor, iar organismul tau trebuie pregatit pentru a face fata cu brio trecerii de la un sezon la altul. Vremea schimbatoare te imbie sa te imbraci primavaratic, iar racelile de sezon te pandesc odata cu sfarsitul iernii.

Cu totii trebuie sa ne asiguram aportul zilnic de vitamina C si zinc. Totusi, exista unele persoane sau grupuri de persoane care pot necesita o doza crescuta de astfel de substante nutritive – diabeticii, vegetarienii, persoanele care sunt expuse efortului fizic prelungit sau stresului, femeile gravide sau care alapteaza, persoanele sedentare, fumatorii, sportivii si persoanele in varsta.

Citeste si:  Reumatism

Vitamina C este unul dintre cei mai puternici aliati in lupta cu raceala si gripa, ajutandu-te sa-ti intaresti sistemul imunitar. Insa organismul uman nu poate sintetiza singur vitamina C, si mai mult decat atat, dupa aproximativ patru ore de la administrarea vitaminei C, ce nu s-a stocat, se elimina. Prin urmare, pentru a da organismului tau doza de energie si de rezistenta de care are nevoie, trebuie sa apelezi la un ajutor.

Un astfel de ajutor vine de la compania GlaxoSmithKline, prin Cetebe C Immunity Plus, produs ce se bazeaza pe o tehnologie revolutionara sub forma de Capsule cu Eliberare Prelungita, special concepute pentru a furniza treptat vitamina C impreuna cu zincul, pe durata a 8 – 12 ore. Printre avantajele oferite de o simpla capsula de Cetebe C Immunity Plus se numara intarirea sistemului imunitar, neutralizarea radicalilor liberi (agenti care fragilizeaza corpul, atacand molecule esentiale, printre care ADN-ul), reducerea severitatii si duratei simptomelor din raceala.

Citeste si:  Musetelul

Pe langa cele 300 de miligrame de vitamina C din Cetebe Immunity Plus, cele 5 miligrame de zinc continute de aceasta sunt esentiale in regenerare si ajuta la formarea de celule si tesuturi noi si impreuna au un important rol antioxidant.

Totodata, zincul, pe care organismul uman nu il poate produce, este implicat in peste 100 procese enzimatice din organismul uman. El face ca anumite celule din sistemul nostru imunitar sa se concentreze special asupra unor agenti patogeni care au patruns in organism si sa ii distruga. Ambii micronutrienti sustin astfel doua functii diferite ale sistemului nostru imunitar si se completeaza pentru dublarea capacitatii imunitare a organismului nostru.

Citeste si:  5 modalitati de a reduce stresul

Cetebe C Immunity Plus este disponibil in farmacii sub forma de cutii cu 30 sau 60 de capsule.


Nici un comentariu

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată.