Prima editie Pitici & Mamici va avea loc si la Braila

Please select a featured image for your post

Partea a doua a expozitiei Pitici & Mamici va avea loc la Braila in Promenada Mall, in perioada 19 – 20 decembrie. Si de aceasta data, copii sunt asteptati in numar cat mai mare sa se bucure de locul de joaca, momentele artistice oferite de catre Scoala de dans sportiv din Braila precum si de Scoala Waldorf. In timp ce micutii se distreaza, parintii sunt si ei invitati sa viziteze standurile companiilor Nautilus, Medicotest, Egosano, ING asigurari, BeSign, Adevarul de seara, Manufaktura, Panda Kid, Kids, Scoala Waldorf, etc.

Citeste si:  Asociatia Salveaza Vieti a obtinut modificarea "Ordinului Mortii"

Una din componentele importante ale acestei expozitii este reprezentata de actiunea „Bucurie de copil”, o campanie de responsabilitate sociala prin intermediul careia compania organizatoare, Go & Go media grup doreste sa aduca de sarbatori, zambetul pe chipul copiilor din familiile nevoiase din Braila si catre casele de copii. In aceasta campanie sunt asteptati sa se implice atat locuitorii orasului Braila, persoane fizice cat companiile.

Pentru a rasplati bunatatea brailenilor, Go & Go media grup va organiza si de aceasta data o tombola cu premii oferite de catre cei de la BeSign, ING asigurari, Adevarul de seara Galati, Gradina Zoologica Braila, Manufaktura. Toti castigatorii vor fi anuntati telefonic iar numele lor vor fi postate si pe site-ul www.piticisimamici.ro.

Citeste si:  Pentru fiecare varsta, o solutie diferita de slabit! Afla cum sa fii in forma la 40 de ani

Prima parte a expozitiei Pitici & Mamici de la Galati s-a bucurat de prezenta in numar foarte mare a galatenilor – in jur de 1700 de copii si parinti, dispusi sa petreaca putin timp de calitate impreuna. Bineinteles cei mai castigati si multumiti au fost copii care s-au distrat pe cinste la locul de joaca special amenajat pentru ei in cadrul evenimentului sau in timp ce desenau, faceau fotografii si erau pictati pe fata.

Citeste si:  Consumul de canabis, pe termen lung, poate duce la psihoza

In campania „Bucurie de copil” s-au implicat atat galatenii cat si o parte din firmele participante – Nautilus – unic importator in Romania, FC. Steaua Bucuresti, Liceul de Arta „D.Cuclin” Galati, Adevarul de seara Galati, BeSign, Gradina Zoologica Braila si Go & Go media grup. Toate aceste donatii vor fi oferite centrului de plasament „Negru Voda” Galati.


Nici un comentariu

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată.