Prima editie a Congresului International de Sanatate-Alimentatie-Bunastare, SANABUNAINT, incununata de succes

Please select a featured image for your post

Prima editie a Congresului International de Sanatate-Alimentatie-Bunastare, SANABUNAINT a inregistrat un real succes in randul invitatilor, dar si al participantilor, care si-au manifestat dorinta ca acest eveniment sa devina o traditie.

Astfel, pe durata celor trei zile de congres, mai multi participanti s-au declarat incantati fata de evolutia si rezultatul discutiilor. Prof. Eliot Sorel a declarat: „Imi face o deosebita placere sa ma aflu iar pe meleagurile natale si sa particip la dezbaterea unei teme de importanta globala. Este un proiect care incepe astazi aici, dar care speram sa ia amploare pentru a asigura bunastarea europeana”. De asemenea, toti invitatii au recunoscut necesitatea organizarii mai des a unor astfel de evenimente ce au la baza o tema de discutie ce afecteaza intreaga populatie si au apreciat efortul Romaniei pentru implicarea in aceasta problema.

Citeste si:  Invingerea timiditatii

De altfel si neurochirurgul prof. dr. Vladimir Ciurea, de la Spitalul „Bagdasar-Arseni” din Bucuresti, a tinut sa felicite atat Sanatatea Media Group, cat si Universitatea de Medicina si Farmacie „Carol Davila”, pentru organizarea acestui eveniment: „Ne aflam in fata Primului Congres de Sanatate-Alimentatie-Bunastare, care a fost organizat in numai trei saptamani, prin efortul unei echipe pe care doresc sa o felicit pe aceasta cale”.

Citeste si:  31 mai: Ziua Internationala fara Tutun acorda o atentie speciala femeilor

Si rectorul Universitatii de Medicina si Farmacie „Carol Davila”, prof. Florian Popa, a declarat cu incantare ca evenimentul a fost un succes si si-a manifestat dorinta ca primul Congresul International de Sanatate-Alimentati-Bunastare sa marcheze inceputul unei lungi traditii.

Congresul SANABUNAINT a fost organizat de Universitatea de Medicina si Farmacie „Carol Davila” Bucuresti si Sanatatea Media Group si s-a desfasura sub patronajul Patriarhiei Romane, Academiei Romane, Ministerului Sanatatii Publice, Ministerului Agriculturii si Dezvoltarii Rurale, Ministerul Educatiei si Cercetarii Tineretului si Sportului, in colaborare cu Asociatia Internationala a Distributiei – A.I.D.A. Bruxelles si EHI Retail Institute.

Citeste si:  Chin Min - tratamentul lunilor de iarna

Nici un comentariu

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată.