Prima expozitie medicala din Mures isi deschide portile pe 10-12 iunie 2011

Please select a featured image for your post

„Medical & Dental Expo”, reprezinta prima expozitie din judetul Mures specializata in domeniul medical, care va reuni in perioada 10-12 iunie 2011, in Promenada Mall, Targu Mures, companii producatoare si importatoare de echipamente medicale, care vor expune ultimele noutati din domeniu.

Centrul Medical Tirgu-Mures este unul dintre cele mai renumite centre medicale din Romania. Cladit in jurul Universitatii de Medicina si Farmacie Tg-Mures, centrul medical cuprinde doua spitale clinice universitare ( Spitalul Clinic Judetean de Urgenta Targu-Mures si Spitalul Clinic Judetean Mures), Institutul de Boli Cardio Vasculare si Transplant Tg-Mures, precum si numeroase policlinici si cabinete medicale private. O mare parte a personalului medical superior care activeaza in aceste unitati medicale sunt cadre didactice universitare de la Universitatea de Medicina si Farmacie Targu-Mures.

Citeste si:  Lipsa fierului din organism poate conduce la aparitia tusei cronice

Evenimentul se bucura de o promovare intensa in sapte judete invecinate, ce vizeaza urmatoarele categorii de vizitatori: reprezentanti de top management din spitale, clinici private, centre speciale, etc., reprezentanti ai autoritatilor locale delegati in relatia privind achizitiile din spitalele si centrele de sanatate aferente; medici si cadre medicale auxiliare (medici de familie, din spitale, sau clinici private); companii care activeaza in domeniul de echipamente, tehnologii si servicii medicale; beneficiari ai serviciilor de sanatate.

Citeste si:  Fa jogging in fiecare dimineata, pentru a avea corpul superb dupa care tanjesti!

Organizat in perioada 10-12 iunie 2011, la Promenada Mall, „Medical & Dental Expo” isi asteapta vizitatorii cu o oferta diversificata. Pentru detalii suplimentare, puteti vizita website-ul oficial al expozitie.


Nici un comentariu

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată.