Prima nastere gratuita la Maternitatea Muntenia Medical Hospital

Muntenia Medical Hospital, primul spital privat regional din Pitesti, va inaugura pe data de 20 octombrie o alta specialitatea medicala: Maternitatea Muntenia Medical Hospital. Conducerea Maternitatii pitestene a anuntat ca prima nastere realizata in cadrul Muntenia Medical Hospital va fi gratuita. Fericita mamica va primi gratuit si un pachet Cel Stem Cord Blood Center, reprezentand recoltarea de celule stem din cordonul ombilical si pastrarea acestora intr-o banca specializata.

Urmatoarele cinci nasteri in cadrul Maternitatii Muntenia Medical vor beneficia de un discount de 50%, precum si de un pachet Cel Stem Cord Blood Center, pentru care mamicile vor platit tot jumatate din pret.

Citeste si:  Secrete pentru unghii frumoase

In cadrul evenimentului prilejuit de lansarea Maternitatii Muntenia Medical din data de 20 octombrie, reprezentantii unitatii spitalicesti vor oferi invitatilor cate un card cu reducere de 10% la toate serviciile medicale din spital timp de un an, cardul fiind transmisibil.

De asemenea, echipa Maternitatii Muntenia Medical are si o supriza pentru viitoarele mamici care vor decide sa-si monitorizeze sarcina aici si ulterior sa nasca in cadrul clinicii private si le intampina cu pachete promotionale. Pachetele medicale cuprind seturi de analize si investigatii, in functie de varsta si buzunar.

Citeste si:  Berea neagra, mai bogata in fier decat cea blonda

Astfel, pentru femeile cu vaste intre 21 si 40 de ani, Maternitatea Muntenia Medical Hospital ofera pentru numai 170 de lei un set de investigatii care cuprinde consult ginecologic, recoltare de secretie vaginala, testul Babes Papanicolau, ecografie transvaginala, ecografie mamara bilaterala si raport medical. Pentru acelasi set de investigatie, femeile peste 40 de ani vor plati cu doar 15 RON mai mult.

Citeste si:  Cum sa ne tonifiem bustul prin exercitii?

Astfel, Maternitatea Muntenia Medical Hospital vine in intampinarea viitoarelor mamici, dorind sa le ofere atat sprijin moral, cat si financiar. „Investitia in maternitate este in primul rand o investitie in oameni”, a declarat Petre Pavel Szel, presedintele SIF Muntenia si unul dintre investitorii in noul proiect.


Nici un comentariu

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată.