Primii pasi catre un posterior mic

Iti doresti un posterior mic, bombat si tonifiat ?

Stiu ca foarte multe femei isi doresc cu ardoare sa scape de kilogramele in plus din anumine zone ale corpului.

Fesierii au fost intotdeaua o problema pentru doamne. Dupa cum deja se stie este zona in care se depune cel mai repede grasimea. Am intalnit in sala de fitness foarte multe domnisoare care aratau bine, dar al caror posterior lasa mult de dorit. Este o zona unde se lucreaza destul de greu si de aceea este foarte important sa stiti ce exercitii sa lucrati. Nu de putine ori poate ti s-a intamplat sa vezi o pereche de pantaloni sau o fusta care ti-au placut foarte mult, dar sa realizezi ca nu le poti imbraca pentru ca nu-ti stau bine.
In primul rand trebuie sa intelegeti ca nu este o problema de nerezolvat. Exista foarte multe exercitii care nu numai ca va vor face sa scapati de kilogramele in plus din zona soldurilor, dar va si modeleaza si tonifiaza sezutul.

Citeste si:  Crema antirid - cel mai bun tratament impotriva ridurilor

In al doilea rand trebuie sa fiti constiente ca acest lucru nu se realizeaza in cateva saptamani. Inarmati-va cu timp si multa rabdare. Exercitiile trebuie efecutate o data pe saptamana. Exista tendinta de a efectua aceleasi exercitii zilnic, tocmai din dorinta de a scapa cat mai repede de kilograme si pentru a grabi remodelarea. Este total gresit. Asa cum v-am mai scris intr-un articol anterior, nu faceti decat sa stresati muschiul si sa stagnati procesul pe care doriti sa-l grabiti.

Citeste si:  Masaj acvatic - o noua forma de relaxare

Va voi recomanda cateva exercitii pentru muschii fesieri. Este foate important sa respectati numarul de serii si de repetari.

EXERCITIUL 1,2
Stind cu picioarele apropiate: fandare inainte alternativ dreptul – stangul (3 serii x 12 repetari)
Greutatea trebuie repartizata egal pe ambele picioare, fandarea se executa pe toata talpa, spatele trebuie sa fie drept pe tot parcursul executiei.

Citeste si:  De sarbatori, HapiHap a adus "1000 de zambete pentru 1000 de copii" cu sprijinul fundatiei FARA, asociatiei OvidiuRom si asociatiei ACSIS

EXERCITIUL 3,4
Stind cu picioarele apropiate: aplecarea trunchiului inainte si revenire. Atentie foarte mare la spate – din nou drept pe tot parcursul executiei! (3 serii x 12 repetari)

EXERCITIUL 5,6
Asezat pe genunchi: balansul piciorului la spate (3 serii x 15 repetari). Miscarea trebuie sa fie cat mai ampla.


3 Comentarii
  1. si adica daca repet ecste exercitii de cateva ori pe saptamana ar fi de ajuns sa-mi modelez.. posteriorul? nu ar trebui sa mai fac si altceva?

  2. nu inteleg de cate ori trebuie sa repeti…adica 3 serii X 12 repetari p zi??cum vine asta?si mi se pare prea rar o data p saptamana. nu inteleg ce are daca faci in fiecare zi???

  3. exercitiile sunt chiar f bune, eu lucrez mai mult pe cele in genunchi, dar mai multe miscari, inclusiv laterale scurte si lungi, dar si cele mentionate aici, 3 serii, 20 repetari, sunt super pt posterior si chiar executate de 3 ori pe sapt dau rezultate intr-o luna.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată.