Produsele naturale Soap Mill pot fi cumparate de acum si din magazinul Zu&Za

Please select a featured image for your post

Zu&Za Handmade este cel mai mare magazin din Romania cu produse autentic romanesti. Magazinul si-a deschis portile astazi, 28 iulie 2010, la ora 12.00. Cu o suprafata generoasa, de aproximativ 170 metri patrati, prietenii si partenerii Soap Mill va asteapta in centrul Bucurestiului, pe Bd. Regina Elisabeta nr. 25, la doar cinci minute de Piata Universitatii, vis-a-vis de Casa Armatei.

Citeste si:  Justin Timberlake: "Ador sa-mi incep diminetile cu un bol plin de cereale cu lapte!"

„Echipa Soap Mill este onorata sa fie prezenta in acest magazin deosebit, ce se constituie ca o pata de culoare si inedit in peisajul bucurestean. Veti gasi acolo produsele noastre cosmetice 100% naturale, puteti mirosi, testa si aprecia eforturile noastre de a crea produse cu adevarat naturale. De asemenea, puteti plasa comenzi virtuale pentru anumite produse care nu sunt pe stoc, puteti rasfoi catalogul Soap Mill personalizat si puteti beneficia de intregul suport al personalului Zu&Za. In viitorul apropiat, oferta Soap Mill se va imbogati cu noile accesorii pentru toaleta si baie marca proprie, precum si cadouri sau aranjamente naturale”, relateaza Silvia Chindea – Director Executiv Soap Mill.

Citeste si:  Lipsa de somn te pune in pericol, pentru ca oboseala provoaca somnambulism

Echipa Soap Mill ofera gratuit, special pentru aceasta lansare si pentru fiecare cumparator, cate un mini sapun natural ambalat in saculet organza. Stocul este limitat, insa este modalitatea noastra de a sarbatori impreuna cu voi si cu prietenii de la Zu&Za si de a va multumi pentru increderea acordata de-a lungul timpului.

Citeste si:  Tratament nou, cu molecule inteligente, anti-cancer renal

Nici un comentariu

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată.