Programul DENT: cursuri gratuite de formare profesionala pentru medicii dentisti

Please select a featured image for your post

Societatea de Stomatologie Estetica din Romania lanseaza proiectul DENT, cofinanta de Fondul Social European prin Programul Operational Sectorial Dezvoltarea Resurselor Umane 2007-2013 „Investeste in oameni”. Proiectul se desfasoara in perioada octombrie 2010 – octombrie 2013 si isi propune cresterea adaptabilitatii si competitivitati medicilor dentisti, prin participarea lor la cursuri de formare profesionala.

Citeste si:  Aproape doua milioane de romani sunt afectati de diabet zaharat

„Medicii vor acumula noi cunostinte, vor dezvolta abilitati si aptitudini care sa le imbunatateasca performantele individuale, vor invata noi tehnologii si forme flexibile de organizare a muncii”, a declarat prof. univ. dr. Constantin Varlan, Presedintele Societatii de Stomatologie Estetica din Romania.

Cursurile de perfectionare su specializare vor cuprinde teme ca: profilaxie dentara, ortodontie, chirurgie maxilo-faciala, estetica dentara, dar si module privind protectia mediului, egalitatea de gen, egalitatea de sanse si rspectarea diversitatii.

Citeste si:  Pe 12 septembrie, alergi alaturi de vedete la Crosul Vedetelor, din Parcul Herestrau

600 de medici vor beneficia de cursuri gratuite de formare profesionala, in scopul cresterii egalitatii si productivitatii muncii si atingerii standardelor europene, iar 60 de specialisti vor lua parte la schimburi de experienta in strainatate.

Mai multe informatii privind inscrierile pot fi obtinute telefonic, din partea Societatii de Stomatologie Estetica din Romania, la (021)317.58.64.

Citeste si:  Tipuri de miscare utilizate in kinetoterapie

Nici un comentariu

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată.