Programul Zentiva University merge mai departe: au fost selectati cei mai talentati 12 tineri

Please select a featured image for your post

La inceputul lunii octombrie, Zentiva, o companie Sanofi, a lansat programul de internship Zentiva University, dedicat tinerilor absolventi, masteranzi sau doctoranzi in cadrul universitatilor de Farmacie, Politehnica – specializarile Chimie, Mecanica, Automatica si ASE. Din cei 30 de participanti selectati initial, 12 vor merge mai departe si vor lucra, pana la jumatatea lunii decembrie, in departamentele pentru care au optat. La sfarsitul programului, sase dintre acestia vor avea ocazia sa inceapa o cariera in cadrul companiei, incepand din 2012.

Citeste si:  Munca iti afecteaza sanatatea

„Ne-am cladit evaluarile pornind de la instrumentele de specialitate Hogan. Am testat astfel personalitatea participantilor, am investigat motivatiile si valorile personale si am facut comparatia cu profilul dorit, conturat inca de la inceputul programului de catre echipa de proiect”, a explicat Angela Posdarascu, Manager Resurse Umane si Servicii Zentiva. „Consideram ca este important faptul ca tinerii selectati vor desfasura exact activitatea pentru care s-au pregatit in timpul studiilor. Astfel isi vor da seama mai usor daca este ceea ce isi doresc pe termen lung. In ceea ce ne priveste, in urmatoarea perioada ne intereseaza sa evaluam potentialul acestor tineri si potrivirea cu echipa in care ar urma sa lucreze”, a completat Posdarascu.

Citeste si:  Fa-ti copilul sa renunte la perfectionism

Programul a fost structurat in 3 etape. In luna octombrie, cei 30 de tineri selectati au avut ocazia sa viziteze fabrica de medicamente Zentiva si sa participe la Zilele Zentiva – programe de invatare special concepute de echipa de proiect. Incepand din 21 octombrie, 12 studenti selectati in urma evaluarilor vor putea sa lucreze pana pe 15 decembrie in unul din departamentele de Productie, Productie mentenanta, Calitate, Business Support, Supply Chain sau Environment, Health and Safety. In 2012, sase dintre ei vor primi un contract determinat cu durata de un an si posibilitatea de a incepe o cariera in domeniul farmaceutic in cadrul companiei.

Citeste si:  Partidele de sex zilnice imbunatatesc fertilitatea masculina

Nici un comentariu

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată.