Promotie la suzetele NUK, in farmaciile Centrofarm

Please select a featured image for your post

Incepand de la 1 august 2011 NUK Romania da startul unei promotii derulate exclusiv in farmaciile Centrofarm: la fiecare suzeta cumparata clientii primesc o cutiuta port-suzeta cadou. Suzetele care intra in promotie sunt din gama NUK Happy Days, marimea 1 (0-6 luni) si marimea 2 (6-18 luni), din silicon, culori asortate.

Suzetele NUK sunt special proiectate pentru a satisface nevoile naturale ale bebelusului, si, totodata, pentru a antrena muschii limbii, buzele si maxilarele, vitale pentru dezvoltarea ulterioara. NUK a fost prima marca care a creat o suzeta ortodontica care simuleaza forma mamelonului mamei, si, de asemenea, care invata bebelusul sa se hraneasca asa cum Natura o cere. Toate suzetele NUK sunt dotate cu NUK AIR SYSTEM – o inovatie care determina ca supapa sa permita aerului sa iasa din suzeta, aceasta ramanand moale si flexibila.

Citeste si:  Dietele pe termen scurt au efect tot pe termen scurt. Schimba-ti stilul de viata ca sa ai silueta dorita

Promotia NUK are loc in perioada 1 august – 31 august 2011, exclusiv in lantul de Farmacii Centrofarm. Pentru a vedea lista farmaciilor Centrofarm unde se desfasoara promotia accesati pagina de Facebook dedicata.


Nici un comentariu

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată.