ROMMEDICA 2012: Expozitie internationala dedicata specialistilor din sectorul medical si farmaceutic

Please select a featured image for your post

Incepand de marti, 24 aprilie si pana vineri, 27 aprilie 2012, la ROMEXPO – Pavilioanele C1 si C2, va avea loc cea de-a XXII-a editie a celui mai important eveniment adresat specialistilor din domeniul medical si farmaceutic, targul ROMMEDICA.

Acest eveniment reprezinta o sursa esentiala de informare pentru reprezentantii sistemului de sanatate atat din mediul public, cat si din cel privat, venind in intampinarea cadrelor specializate cu o bogata oferta de tehnologie si aparatura destinata facilitarii si imbunatatirii actului medical.

Tematica sub care se va desfasura editia 2012 ROMMEDICA cuprinde sectoarele:

Citeste si:  Ce nu mi-a spus nimeni despre depresia postnatala

electro-medicina
chirurgie
medicina de urgenta
echipamente si dotari pentru spitale si clinici
medicina de recuperare
produse farmaceutice
IT & C medical
oftalmologie si componente optice
aparatura de laborator
servicii medicale
finantare si leasing
estetica medicala, infrumusetare si fitness
publicatii de specialitate

Pe toata perioada expozitiei, publicul vizitator va putea participa la prezentarile sustinute la standurile companiilor participante precum si la evenimentele conexe pregatite de catre organizatori si partenerii sai: conferinte, seminarii, mese rotunde si workshop-uri special concepute pentru a facilita accesul direct la informare si networking cu reprezentantii companiilor producatoare si importatoare de aparatura de profil.

Citeste si:  Brendan Fraser are grija de felul in care arata luand lectii de scrima

Prin deschiderea dialogului dintre diferitele discipline medicale prezente la targ, evenimentul urmareste sa ofere o mai buna informare asupra interventiilor si aparaturii de ultima generatie destinate sa gestioneze mai usor anumite probleme de sanatate publica.

ROMMEDICA este un eveniment organizat de catre ROMEXPO in parteneriat cu Camerele de Comert si Industrie din Romania si cu sprijinul Colegiul Medicilor din Romania.

ROMTHERM 2012

In aceeasi perioada cu Targul International de Medicina si Farmacie se va desfasura si Expozitia Internationala pentru echipamente de incalzire, racire si de conditionare a aerului, ROMTHERM 2012.

Citeste si:  De sarbatori, HapiHap a adus "1000 de zambete pentru 1000 de copii" cu sprijinul fundatiei FARA, asociatiei OvidiuRom si asociatiei ACSIS

Acest eveniment, devenit deja traditie pentru ROMEXPO, a ajuns la cea de a XVII-editie si reuneste tematici specifice domeniului aparaturii de control si reglaj termic.

Pentru mai multe informatii va invitam sa accesati site-urile dedicate evenimentelor: www.rommedica.ro si www.romtherm.ro.

De asemenea, pentru a fi la curent cu noutatile din targuri, puteti vizita si profilurile postate pe site-urile retelelor sociale:

http://www.facebook.com/ROMMEDICA
http://www.facebook.com/#!/events/328364173893402/

Programul de vizitare al expozitiilor este urmatorul:

24 – 26.04.2012 intre orele 10:00-18:00
27.04.2012 intre orele 10:00-16:00


Nici un comentariu

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată.