Recicleta – un proiect pentru sanatatea copiilor nostri

Please select a featured image for your post

RECICLETA este un proiect ViitorPlus, primul proiect neutru n carbon, care are ca scop colectarea deseurilor de hartie din birouri spre a fi reciclate.

Este demonstrat deja matematic desi sunt multi cei care nu vor sa vada sau sa auda ca in ritmul actual de consum si dezvoltare, Pamantul nu va mai fi un loc la fel de prietenos pentru copiii nostri.

Citeste si:  Daltonismul poate fi vindecat

ViitorPlus sustine dezvoltarea durabila, adica incearca sa deschida mintile, sa schimbe mentalitatile si apoi comportamentul oamenilor referitor la consum, economie, mediu. Fiecare pas este unul important si este facut atunci cand o portita este deja creata sau pe cale de aparitie.

Este cazul Recicletei, un proiect care a aparut din nevoia reala de a colecta deseurile de hartie de la agentii economici mici , neeligibili in programele in care cantitatea de hartie necesara la colectare este foarte mare. Proiectul pilot se va desfasura in zona Floreasca si este deschis tuturor firmelor care doresc sa colecteze hartia luna de luna. Sistemul este foarte simplu: 3 cargo-biciclete vor colecta hartia de la toate firmele inscrise in program. Pe langa faptul ca nu polueaza, cargo-bicicletele vor fi conduse de persoane aflate in dificultate, care obtin astfel un loc de munca.

Citeste si:  Ce pot spune unghiile despre sanatatea noastra?

Inscrierea in program se poate face si pe baza completarii unui formular online, disponibil pe
www.viitorplus.ro


Nici un comentariu

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată.